7 Eller fler skärmar från en dator

Permalänk
Medlem

7 Eller fler skärmar från en dator

Hej!
Ska försöka få till en "enkel" lösning där jag driver 7 skärmar från en burk. Skärmarna ska visa olika bilder och tar hdmi signal förutom en skärm som är vid burken som jag kan köra DP eller DVI till.

Kan man skicka i två st 1050 TI och få dom att driva individuella skärmar? Någon med erfarenheter av detta som kan ge lite tips och råd?

Vill ha systemet så enkelt som möjligt att administrera.

Permalänk
Medlem

@Heracl: 1050 TI verka klarar max 3 enligt flera butikers hemsidor. Du får nöja dig med 6 st eller byta grafikkort.

https://www.asus.com/us/support/FAQ/1035209/
Verka vara allmän info om antal skärmar mm.

https://forums.evga.com/6-monitors-2-more-daisy-chain-questio...
Den här länken verka diskuterar liknande planer mm.

Permalänk
Rekordmedlem

Det är bara att stoppa i så många grafikkort som behövs eller använda skärmar som tex ansluts via usb eller nätverk men den typen av skärmar är mest för stillbilder. Du böör dock inte blanda Nvidia med nått annat märk då de åtminstone tidigare har artificiella spärrar för att samarbeta med andra drivrutiner, tom varit bökiga melan sina egna drivrutinsversioner, Amd och Intel har varit "snällare"

Det finns också enheter som grenar en högupplöst signal till flera med lägre upplösning, i ditt fall kanske det då blir 2 st 4k bilder ut ur datorn till splittern som ger 8 full hd ut, sök på widewall controller så får du se olika varianter på det.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.