Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Joakim Ågren:

Älskar detta tema som definitivt förhöjer upplevelsen av Sweclockers.

@Blargmode ska ha äran för det mörka temat! I övrigt: Ja. Klarar mig inte utan Better SweClockers.

Citat:

Men skulle du inte också kunna lägga till emojis till den förbättrade editorn? Sweclockers är en av ytterst få forum på nätet där man manuellt måste lägga till dessa när man skriver och jag kan inte så många sådana teckenkombos i huvudet!

Detta är redan en planerad förbättring.

Citat:

Sen stör jag mig på att det mörka temat återgår till det ljusa vid 07 även fast jag manuellt valt mörkt tema. Skulle gärna se att det mörka var permanent val ifall jag manuellt togglat på det!

Det är ett medvetet designval att manuell [in]aktivering bara gäller fram till nästa automatiska [in]aktivering. Men om du kryssar ur Automatisk aktivering borde det fungera som du vill. Annars har du hittat en bugg!

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011

Inställningsmenyn funkar inte

SweClockers har lagt in en 301 Moved Permanently/profil/*, vilket har gjort vår inställningsmeny omöjlig att komma åt. Jag ska lösa detta snarast möjligt.

EDIT: Ska vara löst i v3.13.1.

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006

Känns det har hänt något med Better SweClockers Nightly version 3.13.1.2020.1.3.2.0. När man kör ett mörkt tema så blinkar det vita temat till vid varje uppdatering av sidan. Jag upptäckte det i Brave som jag körde.

Satte igång Chrome och kollade. Körde en gammal Nighty där som inte betedde sig på det sättet. Uppdaterade till senaste Nightly och samma sak där. blinkade till vitt. hade även en gammal ej nighty version i Chrome som var 3.6.1 och den gjorde inte så heller. Uppdaterade till 3.13.1 och den gjorde inte heller så.

Så det är något med den sista Nightly Lång text för att komma fram till detta, men ville bara meddela om ni gjort om något.

Better Sweclockers är så bra. men borde vara inbyggt från början, men då skulle du vara sysslolös
Vad har du för planer 2020?

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Lagers:

Känns det har hänt något med Better SweClockers Nightly version 3.13.1.2020.1.3.2.0. När man kör ett mörkt tema så blinkar det vita temat till vid varje uppdatering av sidan. Jag upptäckte det i Brave som jag körde.

Satte igång Chrome och kollade. Körde en gammal Nighty där som inte betedde sig på det sättet. Uppdaterade till senaste Nightly och samma sak där. blinkade till vitt. hade även en gammal ej nighty version i Chrome som var 3.6.1 och den gjorde inte så heller. Uppdaterade till 3.13.1 och den gjorde inte heller så.

Så det är något med den sista Nightly Lång text för att komma fram till detta, men ville bara meddela om ni gjort om något.

Extremt intressant och bra feedback! Känner igen beteendet (i varierande grad) sedan länge, men det har varit så slumpartat till sin natur att jag inte orkat undersöka det.

Kör själv Firefox och blir bara teamflashad då och då. I Chrome är problemet betydligt värre, men jag märker ingen skillnad mellan v3.13.1 och Nightly v3.13.1.2020.1.4.2.0. Sitter för tillfället på Linux och Chrome 77.0.3865.90.

Om det dock har hänt något efter v3.13.1 som skulle kunna påverka det mörka temat måste det ha hänt i någon av dessa committer:

Citat:

Better Sweclockers är så bra. men borde vara inbyggt från början, men då skulle du vara sysslolös
Vad har du för planer 2020?

Visst är det! Klarar mig inte utan det. Väldigt glädjande när andra också uppskattar det.

Framtidsplanerna är många och vissa ganska storslagna, men de har legat på is till förmån för en rätt djupgående omstrukturering av kodbasen. Nu när den är klar hoppas jag kunna ge mig på features som faktiskt märks. Vill också försöka skapa en guide till hur man lägger in BSC på Android/iOS med hjälp av Userscript Proxy.

Ett fåtal features från BSC har för övrigt adopterats av SweClockers, till exempel att man kan klicka på säljes, köpes, bytes och skänkes under Senaste privatannonserna till höger, och att inklistrade länkar till m.sweclockers.com automatiskt omvandlas till vanliga så att man slipper hamna på mobilsajten (vilket ursprungligen föreslogs av @Soitora).

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Alling:

Extremt intressant och bra feedback! Känner igen beteendet (i varierande grad) sedan länge, men det har varit så slumpartat till sin natur att jag inte orkat undersöka det.

Kör själv Firefox och blir bara teamflashad då och då. I Chrome är problemet betydligt värre, men jag märker ingen skillnad mellan v3.13.1 och Nightly v3.13.1.2020.1.4.2.0. Sitter för tillfället på Linux och Chrome 77.0.3865.90.

Om det dock har hänt något efter v3.13.1 som skulle kunna påverka det mörka temat måste det ha hänt i någon av dessa committer:

Jag provade nu utan tillägg i Chrome, och rensade cachen också för att felsöka lite till, men det är kvar. Men funderar helt enkelt om det är sidan SweC som laddar lite slöare på något så det blir en fördröjning mellan att sidan läsas och alla färger byts ut. För du måste väl vänta till hela sidan läses in innan du byter tema? Kanske någon av statistik-länkarna som SweC använder som är slöa just vid vissa tillfällen och till vissa personer. Men bara spekulerar utan att veta något

Skrivet av Alling:

Visst är det! Klarar mig inte utan det. Väldigt glädjande när andra också uppskattar det.

Framtidsplanerna är många och vissa ganska storslagna, men de har legat på is till förmån för en rätt djupgående omstrukturering av kodbasen. Nu när den är klar hoppas jag kunna ge mig på features som faktiskt märks. Vill också försöka skapa en guide till hur man lägger in BSC på Android/iOS med hjälp av Userscript Proxy.

Ett fåtal features från BSC har för övrigt adopterats av SweClockers, till exempel att man kan klicka på säljes, köpes, bytes och skänkes under Senaste privatannonserna till höger, och att inklistrade länkar till m.sweclockers.com automatiskt omvandlas till vanliga så att man slipper hamna på mobilsajten (vilket ursprungligen föreslogs av @Soitora).

Låter ju helt underbart att du är på G med nya saker. Läste lite snabbt på issues och de här två skulle jag verkligen uppskatta : "Chrome/Firefox extension" och "Make smileys more accessible". Helst att slippa det stora Tampermonkey för jag använder bara den till detta plugin.
Det är roligt om BSC förbättringar läggs in av Swecklockers, tycker nästan att de skulle försöka få med mer saker, men de kanske jobbar under ytan som vi inte vet om.

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005

Det här med att sidan blinkar till när sidan laddas om, när man klickar på länkar och att man använder back knappen så har det varit ända sedan jag började använda detta tema för nått år sedan. Trodde det skulle vara så, att man helt enkelt får leva med att det är så. Men nu läser jag alltså att det tidigare funnits versioner som det inte är så att detta alltså är en bugg? Då hoppas jag verkligen ni kan fixa detta snart för det är ju ett visst mått av irritation när det ljusa temat dyker upp nån sekund varje gång man navigerar på siten.

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Göteborg
Registrerad
Feb 2014

Tyvärr så har jag samma problem vilket har gjort att jag har fått inaktivera BSC för tillfället. Höll på att bli blind när jag satt i ett helmörkt rum och blev flashad varje gång något skulle laddas in

Dator: CPU: Intel Core i5 8600k @4.3GHz | Kylare: Noctua NH-L12 | Moderkort: Gigabyte Z370n WiFi | GPU: EVGA GTX 1080ti FTW3 | RAM: Corsair LPX 16GB 3000MHz | Chassi: Louqe Ghost S1 | Lagring: SAMSUNG 960 Evo m.2 512GB | PSU: Corsair sf600

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Joakim Ågren:

Det här med att sidan blinkar till när sidan laddas om, när man klickar på länkar och att man använder back knappen så har det varit ända sedan jag började använda detta tema för nått år sedan. Trodde det skulle vara så, att man helt enkelt får leva med att det är så. Men nu läser jag alltså att det tidigare funnits versioner som det inte är så att detta alltså är en bugg? Då hoppas jag verkligen ni kan fixa detta snart för det är ju ett visst mått av irritation när det ljusa temat dyker upp nån sekund varje gång man navigerar på siten.

Skrivet av breakwin:

Tyvärr så har jag samma problem vilket har gjort att jag har fått inaktivera BSC för tillfället. Höll på att bli blind när jag satt i ett helmörkt rum och blev flashad varje gång något skulle laddas in

Det konstiga är att jag bara har upptäckt det på senaste beta-versionerna (efter 3.13.1), den senaste releasen finns den inte i.
Och konstigt att ni också har haft det länge eller upplever det nu. Så frågan är vad som egentligen händer för att detta ska uppstå. Det är lite märkligt hela detta "fel".

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Lagers:

Jag provade nu utan tillägg i Chrome, och rensade cachen också för att felsöka lite till, men det är kvar. Men funderar helt enkelt om det är sidan SweC som laddar lite slöare på något så det blir en fördröjning mellan att sidan läsas och alla färger byts ut. För du måste väl vänta till hela sidan läses in innan du byter tema? Kanske någon av statistik-länkarna som SweC använder som är slöa just vid vissa tillfällen och till vissa personer. Men bara spekulerar utan att veta något

Nej, det behöver jag inte. Alltsedan version 2.0 (maj 2015) har jag haft @run-at document-start i userscriptmetadatan, vilket låter mig injicera CSS (eller vad jag än känner för) redan när sidan börjar laddas. Dessförinnan var det däremot precis som du spekulerar.

Citat:

Låter ju helt underbart att du är på G med nya saker. Läste lite snabbt på issues och de här två skulle jag verkligen uppskatta : "Chrome/Firefox extension" och "Make smileys more accessible". Helst att slippa det stora Tampermonkey för jag använder bara den till detta plugin.

Yes! Har nyss återupptagit det hittills på is liggande arbetet mot ett riktigt webbläsartillägg, så förhoppningsvis ska det inte ligga alltför långt in i framtiden. Smileys borde vara relativt enkelt ordnat, men som allt annat ska det göras också.

Skrivet av Joakim Ågren:

Det här med att sidan blinkar till när sidan laddas om, när man klickar på länkar och att man använder back knappen så har det varit ända sedan jag började använda detta tema för nått år sedan. Trodde det skulle vara så, att man helt enkelt får leva med att det är så. Men nu läser jag alltså att det tidigare funnits versioner som det inte är så att detta alltså är en bugg? Då hoppas jag verkligen ni kan fixa detta snart för det är ju ett visst mått av irritation när det ljusa temat dyker upp nån sekund varje gång man navigerar på siten.

Skrivet av breakwin:

Tyvärr så har jag samma problem vilket har gjort att jag har fått inaktivera BSC för tillfället. Höll på att bli blind när jag satt i ett helmörkt rum och blev flashad varje gång något skulle laddas in

Skrivet av Lagers:

Det konstiga är att jag bara har upptäckt det på senaste beta-versionerna (efter 3.13.1), den senaste releasen finns den inte i.
Och konstigt att ni också har haft det länge eller upplever det nu. Så frågan är vad som egentligen händer för att detta ska uppstå. Det är lite märkligt hela detta "fel".

Detta är något jag väldigt gärna vill försöka göra något åt. Har själv problemet till viss grad, men inte mer än att jag blir lite småirriterad då och då.

Skulle gärna vilja veta vad ni kör för webbläsare (inklusive version), vilken version av BSC ni har och vilka andra tillägg ni använder. Om ni kan spela in skärmen lite grann när ni surfar på SweClockers hade det också kunnat vara till hjälp. Föreslår 60 fps då för att återge problemet så precist som möjligt.

En workaround för @breakwin kan vara att installera Blargmodes mörka tema "vanligt"; då borde sajten alltid vara mörk (oavsett om du har det mörka temat aktiverat eller ej i BSC).

Det är mycket riktigt ett märkligt och irriterande problem, eftersom det är så slumpartat och oförutsägbart.

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Alling:

Nej, det behöver jag inte. Alltsedan version 2.0 (maj 2015) har jag haft @run-at document-start i userscriptmetadatan, vilket låter mig injicera CSS (eller vad jag än känner för) redan när sidan börjar laddas. Dessförinnan var det däremot precis som du spekulerar.

Yes! Har nyss återupptagit det hittills på is liggande arbetet mot ett riktigt webbläsartillägg, så förhoppningsvis ska det inte ligga alltför långt in i framtiden. Smileys borde vara relativt enkelt ordnat, men som allt annat ska det göras också.

Detta är något jag väldigt gärna vill försöka göra något åt. Har själv problemet till viss grad, men inte mer än att jag blir lite småirriterad då och då.

Skulle gärna vilja veta vad ni kör för webbläsare (inklusive version), vilken version av BSC ni har och vilka andra tillägg ni använder. Om ni kan spela in skärmen lite grann när ni surfar på SweClockers hade det också kunnat vara till hjälp. Föreslår 60 fps då för att återge problemet så precist som möjligt.

En workaround för @breakwin kan vara att installera Blargmodes mörka tema "vanligt"; då borde sajten alltid vara mörk (oavsett om du har det mörka temat aktiverat eller ej i BSC).

Det är mycket riktigt ett märkligt och irriterande problem, eftersom det är så slumpartat och oförutsägbart.

Ska se om jag kan få ihop något nästa vecka, har två projekt att lämna in denna vecka och har varit sjuk så är lite stressad för det. Skulle vara kul att se om man kunde få till en lösning.

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011

Som ett led i att försöka lista ut varför det mörka temat beter sig knasigt har jag skapat en speciell version av Better SweClockers som bara har det mörka temat och knappen som aktiverar det. Tanken är att modifiera en sak i taget och se om vi märker skillnad.

Den första specialversionen är byggd från följande commit:

05dbb5c Remove non-dark-theme operations and stylesheets

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-1.user.js

OBS! Ni ska inte ha BSC Dark Theme och Better SweClockers aktiverade samtidigt.

@breakwin @Joakim Ågren @Lagers

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005
Skrivet av Alling:

Som ett led i att försöka lista ut varför det mörka temat beter sig knasigt har jag skapat en speciell version av Better SweClockers som bara har det mörka temat och knappen som aktiverar det. Tanken är att modifiera en sak i taget och se om vi märker skillnad.

Den första specialversionen är byggd från följande commit:

05dbb5c Remove non-dark-theme operations and stylesheets

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-1.user.js

OBS! Ni ska inte ha BSC Dark Theme och Better SweClockers aktiverade samtidigt.

@breakwin @Joakim Ågren @Lagers

Har nu inaktiverat Better SweClockers och ersatt med det nya scriptet men det gjorde ingen skillnad de ljusa temat flashar fortfarande till varje gång jag uppdaterar sidan eller navigerar framåt-bakåt. Mystiskt detta... har Sweclockers gjort något med sin site som gör att det inte funkar som det ska?

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Alling:

Som ett led i att försöka lista ut varför det mörka temat beter sig knasigt har jag skapat en speciell version av Better SweClockers som bara har det mörka temat och knappen som aktiverar det. Tanken är att modifiera en sak i taget och se om vi märker skillnad.

Den första specialversionen är byggd från följande commit:

05dbb5c Remove non-dark-theme operations and stylesheets

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-1.user.js

OBS! Ni ska inte ha BSC Dark Theme och Better SweClockers aktiverade samtidigt.

@breakwin @Joakim Ågren @Lagers

Samma som för Joakim. Det blinkar till med specialversionen också. Jag kör med brave senaste versionen. om jag bockar för stable BSC så slutar det som vanligt. är bara betaversionerna som beter sig såhär för mig. Bara lastpass installerad som plugin, men det hade jag inte när sakerna uppstod.

edit: vad van man vart med breda artiklar. haha. ser lustigt ut nu :D

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005
Skrivet av Lagers:

Samma som för Joakim. Det blinkar till med specialversionen också. Jag kör med brave senaste versionen. om jag bockar för stable BSC så slutar det som vanligt. är bara betaversionerna som beter sig såhär för mig. Bara lastpass installerad som plugin, men det hade jag inte när sakerna uppstod.

Vad menar du med "bockar för stable BSC"? Hur gör man detta?

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Joakim Ågren:

Vad menar du med "bockar för stable BSC"? Hur gör man detta?

Jag har flera versioner installerade och stänger av och på dom. Så har nu alla tre versionerna och kan byta mellan dessa.

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005
Skrivet av Lagers:

Jag har flera versioner installerade och stänger av och på dom. Så har nu alla tre versionerna och kan byta mellan dessa.

Var hittar jag den version som fungerar för dig?

Vore intressant att se om den fungerar hos mig också!

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Sthlm
Registrerad
Mar 2011
Skrivet av breakwin:

Tyvärr så har jag samma problem vilket har gjort att jag har fått inaktivera BSC för tillfället. Höll på att bli blind när jag satt i ett helmörkt rum och blev flashad varje gång något skulle laddas in

Aldrig OK att teamflasha någon som är påväg in på siten

*badum tss*

|Define XL | AX850W | P8P67 EVO | 2600K | NH-C14 | GTX 980 | Vengeance 2x4GB | 520 240 GB + VelociRaptor 160gb+ F1 1TB + Green 2TB + 2xWD Black 4TB | ROG SWIFT PG279Q | Essence STX | DT880 PRO @ 250 ohm + Modmic V4| MK-85 Pro (Brown)|5K Laser|

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Joakim Ågren:

Var hittar jag den version som fungerar för dig?

Vore intressant att se om den fungerar hos mig också!

Ja, det vore ju intressant. Laddar ner den från första sidan här på forumet. Version 3.13.1 fungerar utan blinkningar för mig. Alla beta inte.

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005
Skrivet av Lagers:

Ja, det vore ju intressant. Laddar ner den från första sidan här på forumet. Version 3.13.1 fungerar utan blinkningar för mig. Alla beta inte.

Kan nu bekräfta att 3.13.1 fungerar för mig. Det blir inga flashes vid uppdateringar så som det ska vara. Så måste vara en del av scriptet som förändrats sedan den versionen som orsakar problemet.

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005

Märkligt nu har problemet återkommit igen trots version 3.13.1. Det enda som skett är att temat bytes ut imorse vid 07 precis som förväntat och när jag nu återigen manuellt aktiverat det mörka temat så är det efter det som flasharna återkommit.

Kanske kan detta vara en ledtråd till problemet det faktum att det fungerade direkt vid installation men blir problem igen efter manuell aktivering efter att temat blev ljust igen?

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011

Tack för att ni hjälper till att felsöka, @Joakim Ågren och @Lagers! Nästa specialversion är byggd från denna commit:

d732d97 Remove everything except dark theme

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-2.user.js

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Joakim Ågren:

Märkligt nu har problemet återkommit igen trots version 3.13.1. Det enda som skett är att temat bytes ut imorse vid 07 precis som förväntat och när jag nu återigen manuellt aktiverat det mörka temat så är det efter det som flasharna återkommit.

Kanske kan detta vara en ledtråd till problemet det faktum att det fungerade direkt vid installation men blir problem igen efter manuell aktivering efter att temat blev ljust igen?

Det skulle det kunna vara. Logiken för att hantera det mörka temat är inte helt trivial.

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Örebro
Registrerad
Aug 2005
Skrivet av Alling:

Tack för att ni hjälper till att felsöka, @Joakim Ågren och @Lagers! Nästa specialversion är byggd från denna commit:

d732d97 Remove everything except dark theme

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-2.user.js

Länken fungerar inte Alling får bara 404 där..?

Nuvarande dator: CPU: Core i5 2500K @ 3.7GHz, CPU kylare: Zalman CNPS12X, GPU: Zotac GTX560Ti 2048MB, Moderkort: ASRock Z68 Extreme 3 Gen3, Minne: Corsair Vengeance LP 1600MHz (4X4GB)16GB Kit, Lagring: Samsung 840 EVO 250GB SSD, Western Digital Caviar Black 64MB Cache 1TB, Seagate Barracuda 256MB cache 2TB, Seagate Barrracuda 256MB cache 4TB Optisk läsare: DVD Brännare Sony Optiarc AD-7280S, Ljudkort: Asus Xonar DG, Chassi: HafX 942 Nvidia Edition, Nätaggregat: Corsair TX650 v1 650 Watt, OS Windows 10 Pro Svensk Version

Trädvy Permalänk
Entusiast
Testpilot
Plats
Göteborg
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av Joakim Ågren:

Länken fungerar inte Alling får bara 404 där..?

Fixat.

Skrivet med hjälp av Better SweClockers

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Motala
Registrerad
Jan 2006
Skrivet av Alling:

Tack för att ni hjälper till att felsöka, @Joakim Ågren och @Lagers! Nästa specialversion är byggd från denna commit:

d732d97 Remove everything except dark theme

Den finns att ladda ner här:

https://simonalling.se/userscripts/bsc-dark-theme/better-sweclockers-2.user.js

Jag spelade in en liten video, men tyvärr hittade jag inte 60fps i SharpX. Men det kanske hjälper dig något. Som du märker är det skillnaden mellan beta och de andra version med den 3.13.1 som detta uppstår.

https://youtu.be/1pv9yMrhkTU

Raijintek Ophion EVO - Z270i Gaming Pro Carbon - i7 7700K - Noctua NH-L12S - 16GB Vengenance LPX Black 3000MHz - MSI GTX 1050 2GB Gaming X - M.2 960 Evo 250 GB - 860 Evo 1TB - 840 Pro 512GB - Corsair SF600 600W 80+ Platinum - Dell 2518D - Dell U2515H. I hemmet: HTPC NUC I5 * NUC I3