SweClockers Marknad får "bump"-funktion och ytterligare förbättringar

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Okt 2011
Skrivet av Stefan_ah:

Skulle vilja se en någon slags ikon i flödet ifall det finns avhämtning eller/och sakerna skickas. Ett litet paket ifall det kan skickas, sen har jag ingen bra ide för avhämtning men det har säkert någon annan.

Om det fanns så slipper man klicka in på annonsen för att se vilka av alternativen som gäller. Jag vet att man kan sortera på båda, men ibland vill man söka över hela Sverige och bara scrolla igenom för att se ifall något skickas ifall det är långt ifrån en själv.

En hand eller något för avhämtning kanske?

Skickades från m.sweclockers.com

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Östersund
Registrerad
Jan 2011

känns som kravet att fylla i skickas/avhämtning är svårt när man gör en "köpes" annons. är ju upp till den som säljer.

CPU: i7 4770k Noctua NH-D14 MOBO: Maximus VI Hero GPU: GTX 980 RAM: 16 GB 1600 MHz Chassi: R4 PSU: Corsair AX860 Hörlurar: SteelSeries 840 Mus: Logitech G500s V.v. citera mig för att få svar.

Trädvy Permalänk
UX-ninja 🖍️ ʕ•̫͡•ʔ
Vendela Wijk
Plats
Stockholm
Registrerad
Maj 2018

Tack för all feedback hittills, vi läser såklart allt och funderar på vad vi kan förbättra framöver!

Passar på att infoga ett svar jag skrivit tidigare i en tråd som svar på alla önskemål kring ett referens- och budsystem.

Skrivet av Gurt:

Jag ska försöka ge ett bra svar på diskussionen om referenser/betyg och hur vi ”bakom kulisserna” resonerar kring det. Vi är väl medvetna om att det är önskat av många men det finns några problem.

Marknad är en köp och sälj-sida och inte en auktionssida, det innebär att vi inte kan hålla koll på hur affärerna går till. Vi kan inte veta vem som har sålt till vem, hur betalningen har gått till, och så vidare. Sidor som Tradera har utvecklat egna system där köpare och säljare registreras, betalningen sker genom deras system. Det blir därför väldigt svårt att moderera ett referenssystem på SweClockers. ”Jag fick ett dåligt betyg, men det stämmer inte” Hur ska vi kunna veta vem som har rätt? Moderatorerna jobbar hårt redan idag och det här tror jag skulle sätta en orimlig press på dem att lösa tvister där det endast är ord mot ord. Kanske extremfall men kommer garanterat att ske.

Har ni några kloka förslag på hur vi kan lösa det här så lyssnar vi givetvis! Jag vill gärna vara transparent och berätta hur vi tänker.

@swehunter2000 Tanken där var att man som köpare fyller i vad man kan tänka sig för fraktsätt, om det är okej för dig med både avhämtning och frakt via post så väljer du båda alternativen. Vill man endast göra affärer med någon "live" så väljer man avhämtning och vice versa.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Okt 2003
Skrivet av Nyhet:

Har du någon gång önskat att du kunde lyfta annonser till toppen igen i Marknad? Nu kan du! Vi förbättrar samtidigt mycket annat.

Läs hela artikeln här

Tycker att ni bör lägga till så man kan ändra annonsen efter man bumpat den.

Ryzen 3700X | 16GB Ram @ 3800 Mhz CL14 | 5700XT | MP510 960GB | Acer XV273K