Permalänk
Medlem

Dji mavic mini köpråd/tips

Tjena,

Är sugen på att köpa en maciv mini och undrar om det är någon som har erfarenhet av den som kan ge feedback. Har uppfattat det som att vi i Sverige har CE-varianten och således endast får ut 2km maximal räckvidd.

Det som är extra intressant för mig är just att mini verkar vara en bra instegsdrönare både prismässigt men också med alla inbyggda övningsfunktioner osv. Tanken är att kunna köra den hemma i Malmö men också i sommarstugan som ligger vid en skärgård.

Den jag kollat på och är intresserad av är fly more combo: https://www.inet.se/produkt/6203323/dji-mavic-mini-fly-more-c...

Jag föredrar att köpa ny då jag vill ha garanti på saken jag köper, därför är inget begagnat intressant. Tänkte det var lika bra att nämna det.

Någon som har input?

/Alex

Permalänk
Inaktiv

@Difiv3:

Jag skulle rekommendera att inte köpa en Mini, jag köpt en på Kjell och hade bara 50-100m räckvidd. Kontaktade DJI och skickade in den till dom. Efter 3 veckor säger dom att drönaren fungerar som den ska och att dom har gjort flygtester och alla blev godkända.

Jag fick tillbaka drönare och problemet kvarstod, skickade in den åter igen och då klarade den inte flygtester. Dom kunde inte fixa problemet och bytte ut den. Fick tillbaka en helt ny drönare, med samma fel..

Verkar vara en del som har samma problem. Jag kommer reklamera min.

Jag hade en Mavic Pro tidigare, skulle rekommendera att köpa en sån istället. Betydligt bättre byggd och det är väldigt stor skillnad på bildkvalitén.