Permalänk
Medlem

Speldatorbygge max 20 000

Hallå där. Har blivit sugen på att skaffa ny dator att spela lite på då min lilla gaming-laptop jag fick för 3 år sedan inte räcker till längre. Jag vill huvudsakligen spela bl.a. csgo, overwatch, league of legends, red dead 2, black desert och ett spel som heter alicia online (skulle bli förvånad om ni hört om det). Vill helst att man ska kunna spela på medium-höga grafikinställningar i minst 60 fps. Har ingen exakt budget, men vill gärna hålla det under 20.000 om så möjligt, men kan förstås överstiga lite. Problemet är att jag knappt kan något överhuvudtaget om datorbygge och komponenter. Vet inte vilka delar som passar ihop med vilka och inte heller vilka som är bättre än vilka och så...

Har börjat läsa på lite om de olika delarna i en dator och ska lära mig ännu mer så jag vet vad jag ger mig in på. Däremot har jag sett många som knåpat ihop byggen åt andra och det skulle glädja mig om någon kunde slänga ihop något som jag kan kika på Har absolut inga brådska med bygget då jag först kommer kunna köpa delarna först efter sommaren. Måste få in lite mer pengar först.

Känns som inlägget hamnade lite all over the place så summerar den lite här:
-Vill bygga dator som helst inte kostar mer än 20 000
-Vill kunna spela bla csgo och overwatch på medium-höga inställningar i minst 60 fps
-Kan inte särskilt mycket om datorer
-Kommer inte köpa delarna förens tidig höst eller sen sommar

Tack på förhand!

Permalänk
Medlem

Det är inte så stor idé att prata om komponenter nu om du ska köpa efter sommaren. Vad som är bästa köp har förändrats tills dess. Återkom när du tänker köpa den feta datorn!

Permalänk
Medlem

Okej då förstår jag, det ska jag göra! Tacka

Permalänk
Medlem

"-Vill kunna spela bla csgo och overwatch på medium-höga inställningar i minst 60 fps"

Om du inte vill lägga så mycket pengar så behöver du inte, om jag säger så. Kanske 10k räcker.

Visa signatur

MSI B450 | Ryzen 7 5800X3D, Hyper 212 EVO | 16GB 3600MHz | GTX 1070 | Seasonic 750w | Asus MG279Q | Sony MDR-1A