PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset Hiss eller Diss?

Permalänk
Medlem

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset Hiss eller Diss?

Nu är det visserligen omöjligt att veta om det kommer bli bra hörlurar men tror ni dessa hörlurar kommer ge "premium upplevelse" eller en "bättre" upplevelse än de hörlurar som finns idag (till en viss mån) eller ska man förvänta sig skräp men med ett Sony märke på?

Permalänk
Medlem

Om jag var tvungen att gissa så kommer de väl förmodligen låta ungefär som de nuvarande Playstation Platinum eller Gold-headsetet.

På deras presentation lät det inte som de kommer att låsa någon 3D-ljud-funktion i PS5 till deras egna hörlurar. Jag antar att 3D-ljudet kommer funka med vilka hörlurar som helst precis som det gör när man använder valfria hörlurar med ett Playstation VR-headset.

På PS4 har Sony också 3D-ljud som är låst till deras egna Platinum-headset. Det stödjs av ett fåtal dussin spel. Inte ens alla deras förstaparts och andraparts-titlar har stöd för deras egna 3D-ljud medans väldigt många PSVR-spel stödjer 3D-ljudet i PSVR. Känns som Sony gav upp med 3D-ljud som är exklusivt till deras egna lurar med tanke på hur få spel som har stöd för det på PS4.

Det viktiga för 3d-ljudet på PS5 kommer väl vara om man kan göra någon form av skann av sina öron för en personlig Head-related transfer function eller om ens öron och huvud passar bra överrens med någon av deras standard-profiler.

Visa signatur

“The dollar is our currency, but it's your problem.” -John Connally, President Nixon's Treasury Secretary to a group of European finance minsters
"Keep the Russians out, the Americans in, and the Germans down" -NATO Secretary General, Lord Ismay