En specifik firefox flik kommer tillbaka vid startup

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
jkpG
Registrerad
Sep 2006

En specifik firefox flik kommer tillbaka vid startup

Hej!

Jag har ett relativt litet problem som ändå driver mig till vansinne. Varje gång jag kommer hem och startar upp datorn och därefter min webbläsare så kommer mitt fönster tillbaka med alla mina flikar, vilket är fine, MEN av någon anledning kommer en specifik flik/tab tillbaka som jag inte hade uppe när jag stängde av datorn. Det känns som att jag måste kommit åt något som gjort den fliken permanent men hittills har jag inte lyckats formulera mig tillräckligt väl för att någon sökmotor ska förstå vad jag vill ha hjälp med.

Taben i fråga är mitt score från en Time Spy run. Om det har med det att göra är det också knepigt för det programmet har jag via Steam och Steam är inte på autostart.

Jag har inga firefoxtillägg i övrigt som borde ha något med det här att göra. Det finns dock tydligen tillägg som tillåter detta. Du kan även göra det bara straight upp genom att högerklicka på taben men det är inte vad som pågår här.

Hur stänger jag av det här?!

Ryzen 2600x + RX 5700XT + LG 27GL850

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2005

När du installerade time spy, ändrade den startsidan?
Annars skulle jag installera något antivirusprogram/anti malware vara för att vara säker.
Skulle även kunna testa avinstallera programmet och se om de blir bättre (kan installera de igen efter att ha testat).

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Har du använt "fäst flik" ?

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.