Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2011

Ja, det finns ett sololäge där du inte kan spela med andra.

Absolut inte enbart dogfighting! Det finns väl i princip tre olika saker man kan ägna sig åt. Strid, handel/mineralbrytning och utforskning. Sedan återstår det att se vad den stundande expansionen innehåller, men förmodligen bygger den vidare på dessa tre aspekter på olika vis.

MSI Z77A-GD65 | Intel Core i5 3570K @ 4,2 GHz | Palit Geforce GTX 1070 JetStream | 16 GB Corsair Vengeance 1600 MHz

You must come with me, young ones, for I am the grim reaper.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2017
Skrivet av oqvist:

2021 är kanske året man startar med Elite Dangerous. Nyfiken på vad det är för lir nu om det enbart är dogfighting? Har en episk back log så jag har spenderat sista veckorna med No Man Sky. Det jag är mest rädd för är att bli påtvingad en massa rymdstrider med erfarna elite spelare så man måste börja om konstant

Går det köra enbart mot AI?

Ja. Jag spelar exklusivt i "Solo mode". Då är det bara en mot PvE, men du kan fortfarande bli interdictad av NPC's som vill åt din cargo eller av andra orsaker.

|Chassi Ghost S1 Ash |CPU R5 2600 |Moderkort MSI B450I Gaming Plus AC
|RAM Kingston HyperX 16 GB|GPU EVGA RTX 2060 XC Ultra Black Gaming
|SSD Kingston A2000 1 TB M.2 |PSU Corsair SF600

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jun 2003

Frontier ger en uppdatering om kommande expansionen Odyssey. Kommer inte att vara möjligt gå runt inne i skeppet till att börja med.
Men de kommer supporta gamla nivån på VR även i Odyssey. Så när man är i skepp eller fordon fungerar VR som tidigare, men när man går ut till fots får man en projicerad skärm istället och kan ta av sig headsetet om man vill köra på monitor. De anser att de inte vill supporta VR till fots innan de är nöjda med kvaliten på upplevelsen, kan komma i en senare uppdatering längre fram.

https://forums.frontier.co.uk/threads/odyssey-update-on-vr-an...

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Dec 2001

Hoppas de inte får för sig att de måste utveckla teleport eller något för VR till fots och det ska va någon slags inte spy i hjälmen de tycker de måste fixa. Hoppas det inte känns så torrt efter No Man Sky bara.

Det är dock inte favoriten. Solus Project var betydligt mäktigare. Men det mäktigaste var när man besökte LV-426 i Alien Isolation och de var ändå skit vorpx... Man grät i hjälmen av space explorer lycka så sjukt bra gjort.

Får lust ta tag i The Solus project igen.

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
Asus Strix GTX 2080 ti