Permalänk
Medlem

Min jobbmail försvinner

Hej!
Jag går ifrån mitt jobb efter 30år. Jag har under tiden haft denna mailen till i stort sett allting jag har signat upp mig på. Denna mailen försvinner snart och jag vill veta om det finns något sätt jag kan se vilka hemsidor den är kopplad till för att kunna byta till min nya mail. Ni förstår säkert problematiken. Tack på förhand.

Permalänk
Medlem

Ett sätt att kolla vissa konton iallafall:
https://haveibeenpwned.com

Permalänk
Medlem

@Kwirek: Tack!
Visar dock bara om jag ligger inne på fel ställen. Jag vill ha upp konton som t.ex. Netflix, Youtube, Viasat m.m, för att kunna beta av allt och ändra till nya mailen.

Permalänk
Medlem

Gå in på sidan och gör en reset på lösenordet om det kommer till din job mail vet du

Permalänk
Medlem

Det ”enklaste” är nog att gå igenom din jobbmail och kolla vilka domäner som du fått mail ifrån och därifrån räkna ut var du har konton, tyvärr.

Inför framtiden så är ju en varm rekommendation att använda en privat mail (då heller inte knuten till din ISP eller liknande utan helt fristående).

Visa signatur

Citera mig för svar.
Arch Linux

Permalänk
Medlem

jag vet att det är lite sent, men ett tips är att börja använda en lösenordshanterare så att du slipper detta problem i framtiden. utöver att ha möjlighet att ha säkra lösenord så får du även möjligheten att aldrig glömma var du signar upp och med vilka uppgifter, som t.ex. mailadressen.

ett annat tips är att använda en mailadress med egen domän, då kommer du alltid kunna ha samma mailadress även om du byter mail provider