Headset/hörlurar med aktiv brusreducering

Permalänk
Medlem

Headset/hörlurar med aktiv brusreducering

Hej

Jag har länge (läs flera år) sökt efter en lösning att köra aktiv brusreducering (ANC) i gamingheadsetet. Enkel uppgift kan man tro för vad använder "gaming-proffsen" som sitter på scenen framför en väsande publik?! Det har väl varit perfekt där?

Min vision är alltså att jag ska hitta ett gamingheadset med en bra ANC - men efter att ha letat länge så har jag insett att detta är en nära omöjlig uppgift. Anledningen till varför jag vill ha ANC är att jag bor mitt i stan nära en väl trafikerad väg, nära ett sjukhus och nära en polisstation. Konstant buller och brus alltså. Jag känner att avsaknaden av ANC står som en mur mellan Diamond 3 och Supersonic legend i Rocket League - trist att begränsas av materialet.

Hur som helst har jag nu börjat leta runt efter alternativ men hittar ingen lösning jag är nöjd med.

Min önskelista:
1. Gamingheadset med ANC.
2. Hörlurar med ANC som drivs av USB.
3. Trådlösa hörlurar med ANC som laddas via USB.
4. Trådlösa hörlurar mad ANC där man måste byta/ladda batterier.. blä.

OBS: Jag pratar inte om brusreducering i mikrofonen - det skiter jag fullständigt i

Vill helst inte gå längre ned än "2an" på min önskelista men är öppen för alla lösningar vid det här laget. Är det någon som har något tips eller har en lösning på detta? Kanske till och med erfarenhet i frågan?

MVH

Visa signatur

En ny signatur

Permalänk
Medlem

Jag har ett par Sennheiser Momentrum 2 som funkar om man stoppar in usb i en dator som ett usb anslutet headset. Funkar inte optimalt om man också vill använda mic kanske då den då går över på en annan enhet anpassat för konversation snarare en Musik läge.

Permalänk
Medlem

Jag kör ett par Sony ANC lurar med en mod mic. Har kopplat in allt med 3.5 plugg. Inte optimalt då jag har två sladdar. Behöver ladda någon gång i veckan men de går väldigt fort.

Bluetooth har för hög latency för att fungera för gaming i min mening

Visa signatur

B450 Tomahawk 3700X 16gb G.Skill Flare x 860 Evo Noctua DH15 Seasonic focus+ 750W FD Define C Gigabyte RTX 2070 windforce

Permalänk
Hedersmedlem

Nu är ju de här väldigt corporate men de funkar också väldigt bra på våra kontor enligt de som använder de: https://www.dustinhome.se/product/5010959327/evolve-80-uc-ste...

Annars kör jag själv med Sony 1000XM3 som jag är supernöjd med men de kräver ju laddning såklart.

Visa signatur

Går det bra, eller går det som vanligt?

Permalänk
Medlem

Kör på Sonys WH-1000XM3 med V-moda boom pro, blir ju trådbundet när man spelar via pc. men tycker det vägde upp i och med att man kan använda dem till resor osv. Jäkligt bra ANC. Sen har de bra batteritid och USB-C laddning.