Gigabyte RTX 3090 Eagle OC 24 GB till salu

Permalänk
Hedersmedlem

Gigabyte RTX 3090 Eagle OC 24 GB till salu

Jag köpte in ett Gigabyte RTX 3090 Eagle OC 24 GB för jag ville göra en recension för min egen site och nu när jag är klar så känner jag att jag inte riktigt har något behov av den (har ett RTX3080 också). Med tanke på att många fortfarande väntar på sina kort tänkte jag se om någon vill köpra det.

- Kortet kommer med kvitto från webhallen. Jag köpte det själv i andra hand här på Sweclockers så jag är inte förste köpare. Kan självkalrt sätta dig i kontakt med ursprungsköparen här på Sweclockers.
- Jag har inte haft några problem med detta kort och strömkontakterna. Mitt RTX 3080 Eagle OC hade en pin som satt snett men detta har inte haft antydan till det. Det är byggt innan de nya kontakterna kom ut så något man kan tänka på. Men som sagt, jag har inte noterat några problem alls.
- Det har endast varit överklockat en kort tid för att se vad Nvidia's egen o/c-scanner klarar av och jag har även testat undervolta det (funkade att sätta runt 800 mV/1692 MHz)

Överlag är det ett trevligt kort. Temperaturen maxade ut runt 71-72 grader i mitt Lian-Li O11 Dynamics-chassi och det utan att fläktarna behövde köra max. I mitt chassi är det också ett tyst kort. Fläktarna snurrar inte när det inte behövs och mina AIO/case-fans skapde mer ljud än kortet i de flesta fallen.

Självklart är det kanske inte det mest prisvärda kortet eftersom RTX3080 är så pass bra men jag har sett upp mot 10-15% högre fps i vissa spel ( tex Wolfenstein Youngblood i 4K).

Jag betalade lite överpris utifrån att jag verkligen behövde det men jag har inga behov att ta igen allt. Jag sätter utgångspris en bra bit under eftersom det ju faktiskt nu är begagnat och man behöver ta i akta att man kanske vill byta ut det hos Gigabyte i framtiden om man känner att man oroar sig för strömkontakterna.

Jag föredrar att sälja till någon som kan hämta så ni kan se att allt är ok. Jag kommer också låta denna ligga ute ganska kort eftersom jag inte känner jag inte behöver mjölka ut så mkt som möjligt. Så senare ikväll kommer jag nog ta kontakt med budgivaren i så fall. Eller om någon kanske ger ett bra bud och vill komma efter 15 idag.

Bor i Huddinge.

Läs hela annonsen här

Visa signatur

-----------------------------------------------------
Ägare/grundare: www.bjorn3d.com

Permalänk
Medlem

Hjärtlig inställning, budar 12k

Permalänk
Medlem

otroligt
Jag har pengar, men ingen plats för att sätta kortet! (i-landsproblem nr 1)

Visa signatur

My Rig https://classic.prisjakt.nu/list.php?ftg_check=on&exclude_ftg...
Fel av mig! Men sjutton vad snabba ni är på att kommentera vad andra gör och inte gör rätt och fel... :/

Permalänk

13k och hämtar den!

Permalänk
Avstängd

13.100kr + shipping.

Permalänk
Medlem

3090 har väl ändå 24GB VRAM och inte 25GB

Slänger in ett 13500:- + hämtning också. Bor ett stenkast bort!

Permalänk
Avstängd

13600kr + shipping.

Permalänk
Medlem

14000:- + hämtning.

Permalänk
Avstängd

14100kr + shipping.

Permalänk
Hedersmedlem

Hej, fick ett bud via pm på strax under retail pris och accepterade det så tack för alla bud och lycka till i er jakt på 3080/3090.

Visa signatur

-----------------------------------------------------
Ägare/grundare: www.bjorn3d.com