Battlefield VI släpps till julhandeln år 2021

Permalänk
Medlem

Hade varit riktigt nice om dice gjorde ett BF med ett planetside liknande upplägg, sjukt stor map, sjukt stora fighter osv osv

Permalänk
Medlem

Förstår inte varför alla hatar på bf1 och bf5? Riktigt roliga spel med grym spelkänsla. Hoppas de fortsätter åt det hållet.

Mvh

Visa signatur

CPU: Ryzen 7 5800X3D, GPU: Powercolor Radeon RX 6900 XT Red Devil Ultimate, MOBO: MSI B550M MAG Mortar, RAM: 32GB 3200MHZ, Nätdel: be quiet! Dark Power 12 750W, Lagring: 3TB SSD

Permalänk
Medlem

Ett helt år kvar, trist men då får jag chansen att fortsätta med BFV ett lång tag och min stora backlog. Kanske väntar med uppgradera grafikkortet nu när jag ändå fått vänta på mitt RTX 3080 i evighet och ändå inte får den förrän kanske i januari. BFVI och ett nytt grafikkort om ett år känns bra.

Jag storälskade BC2, BF3, BF4 och BF1. BF5 gillar jag minst.

Jag vet det går emot hur vi känner till Battlefield men jag själv hade gärna sett ett unlocks free-spel eller kanske bara spelläge om det är för mycket. Låt alla ha lika bra vapen och uppgraderingar istället för att bara de som spelar mest har en fördel. Jag gillade t.ex. Titanfall 2:s system.

Permalänk
Medlem

Vi får väl se, som BF fan blir man ju lite upprörd av hur dåligt de har skött denna franchise.

EA/Dice är helt enkelt vilsna nu. Som redan nämnts av många andra, under all kritik.

De lär sig aldrig av misstag, pga deras strävan ligger i att försöka förnya Battlefield och hitta nya spelare till den grad att de spolat ner mcyket av orginalreceptet i toan.

Ifall någon här ifrån Dice läser här.

Istället för att fokusera på att försöka hitta på nytt, spendera lika mycket tid på saker som varit uppskattat i era tidigare spel utan att försöka göra om det till egna påhittade omtolkningar till det ni skall försöka tvångsmata till att försöka tjäna regelbundna småpengar.

Ni kan spendera hur mycket tid som helst i att försöka balansera spelet på olika sätt, men det finns faktiskt många spelare som är bättre än andra.

Vissa gillar hardcore läge, andra inte. När ni tycker att alla dessa olika spelare alltid skall mötas genom att ge alla färre valmöjligheter uppstår ett dilemma ni aldrig kommer kunna balansera.

Bra spelare brukade i era äldre spel hitta ställen de regelbundet kunde spela med och emot varandra i större grad än i era senare spel.

Så hur ni än vrider och vänder.

Utan verktyg till ett levande community att kunna ordentligt styra EGNA servrar samt styra gameplay till att uppnå en bättre balans = inget community.

Det enda som kvarstår då är forumgnäll och community managers som blir korsfästa på löpande band.

Ta IN med det i pannan.

Inget community = ingen mega hit igen.

Några få fuskare förstör regelbundet era spel för tusentals andra på kort tid.

Tänk att du har ett badhus och låter vissa skitungar alltid komma tillbaka och regelbundet bajsa i polen framför alla, sedan när folk klagar så hänvisar ni till att ta en kölapp till att kontakta en support i filippinerna och undra varför inga betalande gäster kommer tillbaka.

Ett levande community med rätt verktyg till kan själva sätta upp egna regler, permbanna och städa upp samt få det funka till den grad ni skulle till och med kunna återinföra friendly fire.

Era fans vill ha ett bra FPS spel samt är inga barnrumpor som vill spela EA - The Sims , hoppas ni lärt är åtminstone att de flesta skiter fullständigt i pajaskostymer och löv.

Räkna lite skolmatte på vilket ger mest cash.

Några få tusen aktiva spelare som ibland betalar för lite texturer för de gillar klä på olika texturer i ett FPS spel ?

Hundratusentals aktiva spelare och tusentals aktiva klaner som drar till sig ännu fler spelare och vänner ?

Permalänk
Medlem
Skrivet av jblomberg:

Kan inte komma ihåg att jag stött på fuskare i BF3 och BF4, eller är det jag som bara minns det positiva?

BF3 hade en hel del fuskare (vi hanterade en mängd servrar). Spelet var ganska billigt under en längre tid och hade också flera gratishelger där det fritt skapades konton. BF4 var bättre, i alla fall tid början när jag spelade.

Det absolut största problemet med Battlefield V och fuskare är att man slopat community-servrar i det formatet vi hade BF4 och tidigare spel. Dvs, det finns inga servrar med administratörer eftersom i princip alla är officiella. Det går att rapportera folk via Origin men det är väldigt bökigt och jag är tveksam om det ens är någon som går igenom dessa. Det går inte ens att välja spel, du måste skriva in Battlefield V i fritext. Hur ska dessa ens kunna kategoriseras? Så frustrationen i BFV är främst att det inte finns något att göra åt det. Bara le och se glad ut.

Permalänk
Medlem

Håller med föregående talare, hade tusentals timmar i Forgotten hope-modden för bf1942 och spelade den friskt med många många andra tills 9-10 år efter att det spelet kom ut. Community servers med "realism" d.v.s. dör av ett skott från en k98 i center kropp, teamplay, permabanning av fuskare samt hyfsade verktyg att hitta fuskare, alltid någon admin påloggad, community webpages, special events/maprotations, custom maps, custom vehicles, custom assets, och så mycket mer...

När jag kollar på lite YT-videos från t.ex. Iwo Jima banan från BFV ser det ju ganska löjligt ut. Gröna färger, kvinnliga soldater som skriker konstant, väldigt lite kratrar/bunkrar/utbrända byggnader att ta skydd i, alldeles för snabba rörelser, d.v.s. ingen vidare realism - japanska soldater med panzerfaust och STG44 wtf liksom, och inget teamplay.

Liknar mer Fortnight eller nåt eller kanske Borderlands där man skall jaga bästa bössan. Varför inte fokusera på teamplay och replayability/moddability/community ? DICE - som andra påpekat, ni hade något unikt som attraherade men om ni späder ut det och blir som alla andra tja då...blir ni som alla andra och svårt att förstå business-caset med det om jag skall vara ärlig...era tidiga spel blev legendariska precis som total war-serien men inte nu längre.

Får se om jag köper något BF, får läsa på lite mer först...men avsaknad av ovanstående gör ju att man skyggar...tur att det verkar finnas alternativ, "hell let loose" ser ju lovande ut ?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Sarky:

Vad är det ni ser i BF3?

Jag kan tycka att banorna var lite vassare i BF3 samt att vapnen var mer unika och roliga, men på bekostnad av balans.

Är väll egentligen den period av BF4 som har så pass buggig att jag tröttnade.

Hade jag väntat 6mån att spela efter BF4 släpptes så kanske jag tyckt annorlunda.

Men BF4 var mer eller mindre ospelbart i minst 6 månader efter release.

Permalänk
Medlem
Skrivet av GuuFi:

Det har aldrig varit ett problem med BF-serien, i princip snyggaste och modernaste tekniken som använts just då sedan BF3.

Problemet har varit 500 nyheter som buggar ut som satan och väldigt tråkiga koncept ( BF1 och BFV ), BFV var (är) ju grymt snyggt men ofattbart tråkigt då map design fick ge vika för visuellt lull lull.

Ett annat problem har varit att man använt sig av en fokusgrupp ( youtubers/influencers ) för balansering av spelet, har varit ett mindre lyckat koncept för balansen i spelet.

Cold War har det varit snack om redan innan BFV så det skulle inte förvåna om det skulle vara temat, finns ju mycket "What if" prototyper från den eran som de antagligen kommer slänga in i spelet, precis som de gjort med andra spel.

Jaa, BFV hade stor potential att bli något väldigt mäktigt men grafiskt och ljudmässigt fick gå före roligt & balanserat.
Jag har på känn att dom kommer göra en "Modern Warfare" variant, då dom sett succén med COD MW 2019 fast ännu fläskigare och så mycket Customization dom bara kan. BattleRoyale med upp till 100 spelare samtidigt och ev. Multiplayer med upp till 128 spelare eller 50v50... men hoppas på ett nytt fräscht Cold War istället såklart

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Hoppas det blir Xbox Series X, PC och PS5 så spelet inte blir nergraderat och hålls tillbaka pga current gen.

Visa signatur

CPU Intel Core i9-10900K 4,9GHz - CPU kylare NZXT Kraken Z73 - Chassi Fractal Design Meshify 2 XL - Ram Corsair Vengeance RGB PRO 32GB - GPU MSI GeForce RTX 3090 24GB SUPRIM X - Moderkort ASUS ROG Z490 Maximus XII HERO (WI-FI) - M.2 Samsung 970 EVO series SSD 500GB - SSD 3x Samsung SSD 860 EVO 2TB - PSU Be Quiet! Dark Power Pro 11 850W

Permalänk
Medlem
Skrivet av Startrance:

Hoppas det blir Xbox Series X, PC och PS5 så spelet inte blir nergraderat och hålls tillbaka pga current gen.

Får hoppas att systemkraven blir så höga så att spelet inte blir nedgraderat till Quad Cores och gamla grafikkort som 980 och äldre

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bankai:

Hoppas på antingen något modernt likt BF3/4 eller likt 2142.

Jag skulle kunna tänka mig att spela en remaster av 2142. Lätt. Fanns ju tredjepartsservrar ett tag så man kunde ha lite kul men EA stängde ju ner det. Surt. Men är helt klart det enda BF-spel jag faktiskt tyckt varit roligt. Spelar mest Apex Legends nuförtiden.

Visa signatur

ozzed.net Min egenkomponerade 8-bit musik. Gillar du musiken från gamla klassiska NES eller Gameboy och liknande är det värt ett besök. :) Jag finns också på Spotify, Bandcamp, Jamendo, Youtube, och du kan även följa mig på Twitter och Facebook.
Vet du att du har fel? Signalera detta tydligt med Argumentationsfel och gärna Whataboutism.

Permalänk
Medlem
Skrivet av wessmen:

Jag hoppas att det blir ett ”långsammare” spel som tar bort arkadkänslan och satsar mer på realism.

Jag har en våt dröm om ett Battlefield-spel som skulle utspela sig i en ”Terminator”-framtid där man slåss människor mot robotar men ja, det är jag kanske ganska ensam om.

Nu har man kört lite allt möjligt återvarvat så det skulle inte förvåna mig om det blir ett nytt Vietnam eller liknande.

Om du vill ha lite apokalyps och robotar så kan jag rekommendera Generation Zero.. också väldigt svenskt "80-tal". Miljön är alldeles underbar!

Visa signatur

The burk: FD Define Nano S, 1 FD 140 & 1 Corsair 120 i fronten, 1st FD 120 bak || FD Ion SFX-L 500W || AMD Ryzen 3 3300x m. Wraith || Asrock Fatal1ty B450 gaming-ITX/ac || PowerColor Red Devil 5600XT || Toshiba OCZ RC500 500GB NVMe M.2 || 2*8GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3200MHz || Asus VE247H LED TN || Ducky Shine II MX-red green LED || Steelseries Sensei mus

Permalänk
Medlem
Skrivet av Jaegrlicious:

Tycker spelet dog efter BF3

Efter BF Vietnam skulle jag säga. Sedan var BF BC 2 ett ljusglimt, sedan stendog det.

Skrivet av lacrits:

Om du vill ha lite apokalyps och robotar så kan jag rekommendera Generation Zero.. också väldigt svenskt "80-tal". Miljön är alldeles underbar!

Fast extremt repetitive, men roligt att få lite 80 tals nostalgia.

Visa signatur

Main: Acer X32FP Fortress II Ryzen 5900X ROG Strix B550-F Wifi II RTX 3080 Ducky Shine 6 SH HD650 O2 amp + DAC Audioengine 2+ Samsung 970 Evo Plus 1TB + Kingston FURY Renegade 2TB
Server: Lian Li PC-V354B X11SCH Xeon E-2176G 64GB ECC RAM LSI 9207-8i
Media: Sony KD-65XF9005 Sony HT-ZF9 nVidia Shield TV pro 2019
nVidia Shield TV pro 2015 SSD Yamaha HS-5

Permalänk
Medlem

Orkar inte med fler BF, det är för "tjafsigt och upprepande". De enda BF som var bra är BF3 och Bad Company 2. Därefter tappade dom känslan och det kändes bara som teknikdemo.

Dom borde satsa på en riktigt bra story / Single Player kampanj

Visa signatur

AMD Ryzen 7 5700X 3,4GHz
Asus GeForce RTX 4070 Dual OC 12GB
Asus ROG Strix X570-E Gaming
G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 32GB
Samsung 980 Pro Series 1TB

Permalänk
Medlem
Skrivet av jagardaniel:

BF3 hade en hel del fuskare (vi hanterade en mängd servrar). Spelet var ganska billigt under en längre tid och hade också flera gratishelger där det fritt skapades konton. BF4 var bättre, i alla fall tid början när jag spelade.

Det absolut största problemet med Battlefield V och fuskare är att man slopat community-servrar i det formatet vi hade BF4 och tidigare spel. Dvs, det finns inga servrar med administratörer eftersom i princip alla är officiella. Det går att rapportera folk via Origin men det är väldigt bökigt och jag är tveksam om det ens är någon som går igenom dessa. Det går inte ens att välja spel, du måste skriva in Battlefield V i fritext. Hur ska dessa ens kunna kategoriseras? Så frustrationen i BFV är främst att det inte finns något att göra åt det. Bara le och se glad ut.

Man kan rapportera in-game, genom att öppna profilerna via poängtavlan och och så finns det ett par alternativ.

Jag håller med dig och föregående talare dock. Så trött på alla fuskare, till den grad att jag börjar nästan ogilla PC-versionerna. DICE har gett upp kampen mot fuskare känns det som.

Permalänk
Medlem
Skrivet av TKD_1337:

Man kan rapportera in-game, genom att öppna profilerna via poängtavlan och och så finns det ett par alternativ.

Jag håller med dig och föregående talare dock. Så trött på alla fuskare, till den grad att jag börjar nästan ogilla PC-versionerna. DICE har gett upp kampen mot fuskare känns det som.

Precis, men det är via Origin det sker. Så vägen som du nämner är som följande: Escape > Scoreboard > Klicka på namn > Klicka profil-knappen > Klicka liten pil uppe till höger > Report User > Välj två kategorier samt skriv in fritext. Detta är rätt omständigt i jämförelse med att skriva !report i chatten eller liknande där serverägarna själva kan välja hur man ska hantera detta. Som sagt, du kan du inte ens välja "Battlefield V" som spel när du rapporterar vilket betyder att Origin inte kan filtrera rapporter på något vettigt sätt (om det inte sker manuellt) vilket skrämmer mig en aning. Det är inte heller någon som helst feedback på dina rapporter så du har ingen aning om det faktiskt är någonting som sker.

Det är inte heller särskilt uppmuntrande när man ser samma fuskare över flera dagar eller veckor. Stötte på en för någon dag sedan som var level 315(!) och som lite halvdiskret använde aimbot vilket var tydligt när man tittar upp spelarens statistik. Sedan kan jag inte förstå hur det inte finns något form av system för att snabbt sparka ut extremt tydliga fuskare. Dvs, folk som står på Wake Island med Lewis Gun och skjuter 10 personer med HS över hela kartan inom 5 sekunder. Detta är givetvis inte mänskligt, hur ryker inte dessa spelare på en gång?

Fuskare har funnits i alla Battlefield-spel men detta är det första som communityt inte kan göra någonting åt det. Det är den mest frustrerande biten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av SuperSverker:

Hoppas de tar [till sig av] framgång[arna som] ex. [...] Modern Warfare (2020) [rönt] och skippar hela arkadkänslan.

Förklara gärna det här resonemanget för mig; på vilket vis är Modern Warfare ett bra exempel på avsaknad av arkadkänsla? Eller syftar du på estetiken? I så fall håller jag helt med dig.

Det är väl bara att hoppas på att DICE överger sin historierevisionism och satsar på att ge spelaren inlevelse, oavsett när och var BF6 utspelar sig - något hela spelarbasen efterfrågade hos BF5, men som DICE verklighetsfrånvända ledning ignorerade av oklar anledning. Antagligen försökte de surfa på någon sort Woke-våg, men missbedömde situationen grovt.

Det viktigaste för Battlefields framgång är dock att hålla gemenskapen vid liv och att ge dem de verktyg som behövs för detta. Det var detta som gjorde spelet stort och populärt en gång i tiden, och det är det som kommer rädda dem efter BF5-debaclet.

Utöver det hade jag inte tackat nej till ett återinförande av befälhavarmekaniken, fortsatt användning av attrition-systemet och återgången till fler klasser för ett mer taktiskt spel med än mer fokus på samarbete och lagspel.

Visa signatur

De (tredje person, plural, subjektsform).
Dem (tredje person, plural, objektsform).
Vi (första person, plural, subjektsform).
Oss (första person, plural, objektsform).

Permalänk

Jag har rapporterat massor med spelare enligt tidigare instruktion men känns inte värt det då jag aldrig fått någon återkoppling från EA.
Känns inte som att de bryr sig...
Håller med om någon ingame röstning för att få bort de mest självklara fallen kunde lösa detta men risken är ju också att det missbrukas.
Kan bara hoppas de bryter trenden på flera plan.

Permalänk
Medlem

Som nämnt tidigare hoppas jag också på ett Planetside liknande koncept. Ett stort pågående krig man kan hoppa in och ut ur. Gärna flera kartor/uppdelad värld så det påminner lite om servers vi haft tidigare.
Släng in lite light rpg/mmo element där man kan utveckla sin karaktär och vapen.
Sedan får de gärna vara nutid men med några år fram i tiden kanske. Då får dom lite mer fri kreativitet.

Visa signatur

hellre mer fps på skärmen än pengar på banken

Permalänk
Medlem
Skrivet av jagardaniel:

Precis, men det är via Origin det sker. Så vägen som du nämner är som följande: Escape > Scoreboard > Klicka på namn > Klicka profil-knappen > Klicka liten pil uppe till höger > Report User > Välj två kategorier samt skriv in fritext. Detta är rätt omständigt i jämförelse med att skriva !report i chatten eller liknande där serverägarna själva kan välja hur man ska hantera detta. Som sagt, du kan du inte ens välja "Battlefield V" som spel när du rapporterar vilket betyder att Origin inte kan filtrera rapporter på något vettigt sätt (om det inte sker manuellt) vilket skrämmer mig en aning. Det är inte heller någon som helst feedback på dina rapporter så du har ingen aning om det faktiskt är någonting som sker.

Det är inte heller särskilt uppmuntrande när man ser samma fuskare över flera dagar eller veckor. Stötte på en för någon dag sedan som var level 315(!) och som lite halvdiskret använde aimbot vilket var tydligt när man tittar upp spelarens statistik. Sedan kan jag inte förstå hur det inte finns något form av system för att snabbt sparka ut extremt tydliga fuskare. Dvs, folk som står på Wake Island med Lewis Gun och skjuter 10 personer med HS över hela kartan inom 5 sekunder. Detta är givetvis inte mänskligt, hur ryker inte dessa spelare på en gång?

Fuskare har funnits i alla Battlefield-spel men detta är det första som communityt inte kan göra någonting åt det. Det är den mest frustrerande biten.

Jag gör så och väljer att det skett i spelet. Jag skriver inget utan det borde ju vara uppenbart för dem varifrån rapporten kommer tänkte jag eftersom det sker inne i Battlefield men kanske du har rätt i att det inte blir så.

Jag håller verkligen med dig. Så trött på fusket att jag ibland inte orkar spela eller snabbt går ut från servrarna. Det är i princip det enda jag spelar så det betyder mycket faktiskt.

Ett sätt att komma runt detta hade varit om konsolerna stött tangentbord och mus så får man helt enkelt acceptera alla nackdelar respektive fördelar som finns med konsoler. Detta är ju ohållbart, PC är kört idag.

Permalänk
Medlem
Skrivet av jblomberg:

Jag har rapporterat massor med spelare enligt tidigare instruktion men känns inte värt det då jag aldrig fått någon återkoppling från EA.
Känns inte som att de bryr sig...
Håller med om någon ingame röstning för att få bort de mest självklara fallen kunde lösa detta men risken är ju också att det missbrukas.
Kan bara hoppas de bryter trenden på flera plan.

Jag tror EA alltid har sagt av de på grund av sekretess inte ger respons. Med andra ord får man själv kolla hur det går genom att kolla om fuskarna är kvar. Oavsett så kommer ju ens egna statistik vara påverkad av de idioterna även om de bannar så hela systemet är förstört. Jag vet inte vad man kan göra idag mer än att hoppas man kan gå över till PS5/XSX med önskad stöd för tangentbord och mus.

Permalänk
Skrivet av TKD_1337:

Jag tror EA alltid har sagt av de på grund av sekretess inte ger respons. Med andra ord får man själv kolla hur det går genom att kolla om fuskarna är kvar. Oavsett så kommer ju ens egna statistik vara påverkad av de idioterna även om de bannar så hela systemet är förstört. Jag vet inte vad man kan göra idag mer än att hoppas man kan gå över till PS5/XSX med önskad stöd för tangentbord och mus.

Ja det förklarar ju saken i så fall
Skönt för EA att skylla pådet, är ju inte så jag kommer ihåg alla användare jag rapporterat eller känner att det är mitt jobb att kolla upp om något hände.
Som någon tidigare skrev så går det ju att se samma personer fuska dagar i sträck tyvärr.
Borde ju finnas sätt (som inte förstör spelupplevelsen) med tex programvaror för att hålla patrasket fuskare borta.
I nuläget är ju allt man kan ju göra att i flock lämna servern där fuskaren huserar för tillfället.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Arditi:

Förklara gärna det här resonemanget för mig; på vilket vis är Modern Warfare ett bra exempel på avsaknad av arkadkänsla? Eller syftar du på estetiken? I så fall håller jag helt med dig.

Det är väl bara att hoppas på att DICE överger sin historierevisionism och satsar på att ge spelaren inlevelse, oavsett när och var BF6 utspelar sig - något hela spelarbasen efterfrågade hos BF5, men som DICE verklighetsfrånvända ledning ignorerade av oklar anledning. Antagligen försökte de surfa på någon sort Woke-våg, men missbedömde situationen grovt.

Det viktigaste för Battlefields framgång är dock att hålla gemenskapen vid liv och att ge dem de verktyg som behövs för detta. Det var detta som gjorde spelet stort och populärt en gång i tiden, och det är det som kommer rädda dem efter BF5-debaclet.

Utöver det hade jag inte tackat nej till ett återinförande av befälhavarmekaniken, fortsatt användning av attrition-systemet och återgången till fler klasser för ett mer taktiskt spel med än mer fokus på samarbete och lagspel.

Syftar helt och hållet på SP-läget, då jag inte orkat köra MP mer än några minuter.
Det var en rätt tydlig riktningsförändring mot tidigare mot mer simulator-stil (mer realistiskt bullet drop, penetration etc, egentligen fördelar med nya motorn).

Jag håller med, senare BF verkar ha fokuserat på en yngre spelargrupp, och missat den äldre (Som visserligen verkar ha vänt sig mot ex. OffWorldIndustries tre titlar).

Största problemet jag har med Battlefield idag är just att känslan inte riktigt finns kvar. Det finns inget i nya BF som får mig att känna att "Oj, ett Battlefield!", utan det känns mer som en billig F2P-kopia av battlefield.

Politiken skiter jag i, dem får trycka på vad dem vill sålänge dem levererar en bra upplevelse, men tyvärr så visar trailers att man vill ha in tolvåringarna, och skiter i dem som vill spela mer taktiskt med fokus på objectives istället för "fräna dropshots med bazzokan".

edit*

Jämför Trailern för BF3 och BF5s trailer .

Visa signatur

Krusidullen är stulen

Permalänk
Medlem

Jaha, fick gå ut från en bana nu då en spelare hade ungefär 60-1 och nästan bara headshots. Usch för PC-versionen och DICE. Jag har anmält nu och ska hålla koll på när/om han blir bannad.

https://battlefieldtracker.com/bfv/profile/origin/Enjoy_Troll...

Det spelar ingen roll vad DICE släpper om de inte tar i med hårdhandskarna mot fuskare.

Permalänk
Skrivet av TKD_1337:

Jaha, fick gå ut från en bana nu då en spelare hade ungefär 60-1 och nästan bara headshots. Usch för PC-versionen och DICE. Jag har anmält nu och ska hålla koll på när/om han blir bannad.

https://battlefieldtracker.com/bfv/profile/origin/Enjoy_Troll...

Det spelar ingen roll vad DICE släpper om de inte tar i med hårdhandskarna mot fuskare.

Den spelaren behövde väl förbättra sin kd, har hen 1,43 nu så var det nog betydligt sämre innan fusk 😉

Fy för fuskare, men om de inte åker dit och inga exempel statueras så kommer de fortsätta.
Hur man sen kan sjunka så lågt är en annan femma.

Permalänk
Medlem
Skrivet av gonace:

Är väll egentligen den period av BF4 som har så pass buggig att jag tröttnade.

Hade jag väntat 6mån att spela efter BF4 släpptes så kanske jag tyckt annorlunda.

Men BF4 var mer eller mindre ospelbart i minst 6 månader efter release.

Jag härdade mig igenom den första perioden. Men när alla expansioner och patchar var släppta så var det ett grymt spel. Svårt att tvätta bort det kassa ryktet som spelet fick efter den usla starten.

Permalänk
Medlem
Skrivet av TKD_1337:

Jaha, fick gå ut från en bana nu då en spelare hade ungefär 60-1 och nästan bara headshots. Usch för PC-versionen och DICE. Jag har anmält nu och ska hålla koll på när/om han blir bannad.

https://battlefieldtracker.com/bfv/profile/origin/Enjoy_Troll...

Det spelar ingen roll vad DICE släpper om de inte tar i med hårdhandskarna mot fuskare.

fast det kan ju vara så att han är duktig, näst sista matchen jag körde idag fick jag 48-0 och blev som vanlig anklagad att fuska men har aldrig gjort det och skulle aldrig göra det.
(ser ingen mening med att spela om man ska fuska då tappar man ju helt utmaningen)
jag tycker det skiljer väldigt mycket på var man spelar, vissa servrar får man precis 1-1 medans andra kan man få 60-0.
beror ju på hur dåliga/bra man möter, om man kör tank eller flyg, är på marken som sniper osv sedan finns det naturligtvis fuskare som sysslar med allt möjligt men ofta skriks det fusk när någon helt enkelt bara är bättre.
klassiken någons ben sticker ut från huset, när han dör har man naturligtvis fuskat för man såg honom........
eller när någon slänger rök och man skjuter in i röken och dödar den andra, fy vad man fuskar då.....

Visa signatur

Om du lär dig älska din smärta kommer du känna dig älskad var dag.

Permalänk
Medlem
Skrivet av aragon:

fast det kan ju vara så att han är duktig, näst sista matchen jag körde idag fick jag 48-0 och blev som vanlig anklagad att fuska men har aldrig gjort det och skulle aldrig göra det.
(ser ingen mening med att spela om man ska fuska då tappar man ju helt utmaningen)
jag tycker det skiljer väldigt mycket på var man spelar, vissa servrar får man precis 1-1 medans andra kan man få 60-0.
beror ju på hur dåliga/bra man möter, om man kör tank eller flyg, är på marken som sniper osv sedan finns det naturligtvis fuskare som sysslar med allt möjligt men ofta skriks det fusk när någon helt enkelt bara är bättre.
klassiken någons ben sticker ut från huset, när han dör har man naturligtvis fuskat för man såg honom........
eller när någon slänger rök och man skjuter in i röken och dödar den andra, fy vad man fuskar då.....

Såklart. Jag har haft enorma killstreaks i tanks i BF3- BF4. Jag måste ha varit bland de bästa i världen. Just han här fick märkliga kills från ingenstans och det var många som reagerade.