Cyberpunk 2077 demonstreras på Xbox One X och Series X

Permalänk
Medlem
Skrivet av scimanyD:

Ofta mycket negativitet i dessa forum. Jag antar att folk här har redan spelat Cyberpunk och vet precis hur det ser ut. Eller bedömer man allt nuförtiden via en "1080p" video kvalla?

Nja, det skulle jag inte säga. Tycker att det hålls rätt god ton generellt men här tror jag det kan handla om att Cyberpunk är hypead till max.
Det här var första videon jag sett kring Cyberpunk. Gillade att man kunde se gameplayn. Men jag är skeptisk till om det är nåt spel för mig. Kanske behöver man komma ur story mode och lite GTA stil för att det ska bli intressant.

Permalänk
Medlem
Skrivet av huxflux:

Kanske behöver man komma ur story mode och lite GTA stil för att det ska bli intressant.

Säkerligen.
Typiskt för t ex Witcher är ju att man spelar NÄSTAN klart och sen gör allting kul.

Permalänk
Medlem

De som har skyhöga förhoppningar kanske blir besvikna på spelet.

Jag som har följt det lite sporadiskt och ser fram emot ett roligt spel, väl värt fullpris vid lansering, kommer säkert att bli helnöjd!

Permalänk
Medlem
Skrivet av AntonKG:

Istället för att hänga på låset på releasedagen, och bli besviken gång efter gång efter förseningar, så har jag nu bestämt mig att faktiskt vänta med att köpa spelet tills dess att recensioner har kommit ut.
Blir bara mer och mer avtaggad ju mer gameplay och teasers dem släpper om detta "opolerade" spel om jag får säga det själv.

Snacka om att hajpen dog. Tack men nej tack.

Du har en poäng.

Farcry 3 köpte jag när det var väldigt gammalt. Funkade klockrent.

Farcry 4 köpte jag på release. En bugg uppstod nånstans där man skulle ta ett flygplan. Varje gång. Så gav upp det spelet då. Och har inte spelat klart.

Mass Effect Andromeda köpte jag också väldigt sent. Inga buggar och en bra upplevelse.

Så ibland är det ju faktiskt bättre att vänta som du säger