Cherry lanserar ultratunna mekaniska brytare

Permalänk
Avstängd

MX Blåa brytare är de enda användbara!

Permalänk
Medlem

Omron och Kailh har också mekaniska brytare i ultra-låg profil, men av dem har jag bara hört talas om att Omrons B3KL sitter i ett tangentbord: i laptop:en Aorus 17.

Jag undrar lite över hur bra Cherry's MXULP kommer att hålla i längden, då de ska vara ytmonterade. Kommer de att stå ut med att bankas på hela dagarna eller kommer de att släppa från kretskortet?

Skrivet av Noob I am:

Är inte den här brytaren av typen man kallar ”fjärilsbrytare”. Alla vet väl hur bra det gick för Apple när det började med denna lösning.

Jag har för mig att problemet med Apples brytare var med den tact-switch-liknande metalldomen i botten på den, inte med "fjärils"-benen.

Visa signatur

För övrigt anser jag att tobak ska förbjudas.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Dumbullen:

Nåja, ta inte i så du spricker.

Detsamma!

Har märkt att det är stora dialektala skillnader i hur man(folk) använder man.
Hemma i Dalarna är det mycket man. Både när man(vem som helst) pratar om sig själv eller andra men på något vis så förstår man(vi) alltid varandra.

Folk har påpekat det för mig att jag överanvänder det. Har försökt bättra mig men man(jag) har så svårt att ändra gamla vanor. Dialekter är fint och bör inte beskyllas för att vara annorlunda.
Det är såklart inget som ska användas i uppsatser och liknande men det ska inte vi, jag, etc heller.

Jag tolkade det helt som att det var dlq84 egna upplevense hen pratade om och ingenting generellt även om man(man?) skulle kunna tro det.

Visa signatur

Rgeek L65, hdplex 200w, 4650G, Asrock a520 ITX, Crucial 32gb 3600 cl16, Black ridge.

Permalänk
Medlem

Rekommenderar att man provar i butik & inte lyssnar på internet, mekaniska tbord är skräp, ett ~150krs microsoft tangentbord är överlägset på alla sätt, känsel, kvalitet osv. Haft ca 30 gaming produkter, 90% går sönder inom 1 år.