Permalänk

Model F Compact F77 keyboard

Nyproduktion av Model F buckling spring tangentbord. Endast testat, ej använt någon längre stund. Allt i nyskick. Några små repor på baksidan, men inte djupa och kanske går att få bort.

Beställde för länge sedan och tappade intresset när det väl kom. All information finns på https://www.modelfkeyboards.com. Tangentbordet är testat av tillverkaren innan det skickades. Jag har också kontrollerat att alla tangenter fungerar.

Man fick med ett par gratis fötter. Dessa passar inte just denna modell (har bekräftat med tillverkaren). Har därför skurit lite i dessa för att fästa dom. Det går att byta ut dessa.

Extra caps ingår. Notera att en del av dessa är trasiga. Det var så när jag mottog varan. Manual och box ingår. Det enda som saknas verkar vara USB C kabeln som följde med. Det ger er en bra ursäkt att använda en fin dyr custom coilad aviator kabel.

Pris: 4000kr (endast Swish) eller nära bud. Åkte på nästan 1000kr i importavgift inkl. nypris och frakt. Låter den fortsätta stå som prydnad om jag inte får ett bud nära mitt satta pris

Skickas i kartongen den kom i. Bjuder på frakten inom Sverige.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Jag har den andra modellen (samma storlek men annat chassi) och det är ett fenomenalt tangentbord. Model M är najs men detta är sjukt mycket bättre!

Rekommenderas varmt! Särskilt om du inte gillar dina grannar.