Mer information för start i systemvetenskap på LiU

Permalänk

Mer information för start i systemvetenskap på LiU

Halloj!

Blivit antagen till systemvetenskap på LiU, och har egentligen en fråga ifall någon tidigare har gått systemvetenskap på LiU om när mer information om klass, schema, klassföreståndare eller annat kommer? Polarna som kommit in på civilingenjörs linjer som maskinteknik, teknisk biologi och industriell ekonomi har blivit kontaktade av klassföreståndare eller faddrar, så var bara nyfiken på om det kommer snart för systemvetenskaparna då urval 2 släpps idag och de fick informationen för 1-2 veckor sedan.

Permalänk
Medlem

https://liu.se/medarbetare/annma66

Det här är förmodligen rätt person att kontakta med dina frågor.

Permalänk
Medlem

Grattis till antagningen

Det går ju definitivt att maila studievägledaren för aktuellt program, även om denne antagligen inte lär återkomma förrän efter semestern (torsdag nästa vecka enligt https://liu.se/utbildning/antagen/f7ksy-antagen , innan det kan man maila infocenter@liu.se istället).

Vad gäller schemat skulle jag gissa att det ser ut nåt i denna stil (utgår ifrån de listade första kurserna på länken ovan): https://cloud.timeedit.net/liu/web/schema/ri16YXQ6607Z57Qm5X0...

Schema för nolle-p finns på https://saksmasteriet.se/n0llep/schema/ , men antar att det kommer att skickas till dig någon gång också.

Visa signatur

The power of GNU compiles you!
"Often statistics are used as a drunken man uses lampposts -- for support rather than illumination."