Xiaomi 11T 5G Meteorite Gray (128 GB) Helt ny i förseglad, oöppnad box

Permalänk
Medlem

Xiaomi 11T 5G Meteorite Gray (128 GB) Helt ny i förseglad, oöppnad box

Xiaomi 11T 5G Meteorite Gray (128 GB).
Kraftfull telefon med hyllad kamerateknologi.

Helt ny, olåst, telefon i förseglad förpackning.

Ett transparent skal och laddare ingår i boxen.

- - -

DETALJER:

108MP kamera i proffsklassen
Ultravidvinkel och telemakro kamera

• MediaTek Dimensity 1200-ultra flaggskeppsprocessor
6nm processor med dubbel 5G, upp till 3.0 GHz

• 120Hz AdaptiveSync AMOLED Display
Dubbla Högtalare, Dolby Atmos®

• 67W snabbladdning
Stort 5000mAh batteri

Skapa ”Cinemagic” med 108MP och One-Click AI cinema
Xiaomi 11T bygger vidare på Xiaomis hyllade kamerateknologi på ett stort sätt. Utrustad med en 108MP vidvinkelkamera, 2x telemakro och en 120 graders ultravidvinkel-kamera låter den dig fånga såväl snabba klipp som filmiska videos med enkelhet. Kamerans 2.1 µm 9-in-1 Super Pixel backas upp av en kraftfull bildbehandling.

Med hjälp av AI assisterad fotografering och one-click AI cinema så är Xiaomi 11T fullt utrustad för att fånga häpnads-väckande stillbilder eller filmer på språng. Audio Zoom ger en helt ny dimension till dina filmer och låter dig zooma in även på ljudet när du zoomar in på ett motiv.

120Hz AMOLED-skärm för att ge kraft åt din kreativitet
Xiamoi 11T har en flexibel 6.67” 120Hz platt AMOLED skärm utrustad med TrueColor och erbjuder användare att återupptäcka filmens magi genom en smartphone. Med 1000 nits maximal ljusstyrka kommer ditt innehåll alltid att vara tydligt. Displayen med 120Hz AdaptiveSync kan nå upp till 480Hz beröringssamplingsfrekvens vilket ger dig ett försprång när du spelar. Den förstärkta videoupplevelsen kör Xiaomi 11T till en kassasuccé för både fans och innehållskapare.

Xiaomi 11T har den polerade designen du väntar dig från ett kreativt verktyg i proffsklassen. Den har en stilfull finish som kommer i 3 färger för att matcha användarens unika personlighet: Meteorite Gray, Moonlight White och Celestial Blue.

Kraftfull MediaTek Dimensity 1200-Ultra
Xiaomi 11T är en premiumenhet som hanterar alla dina film och mediabehov och är byggd på den kraftfullaste Mediatek Dimensity 1200-Ultra 6nm mobila plattformen. Den möjliggör dual 5G standby och stoltserar med en energieffektiv 3.0 GHz CPU kombination vilket gör den till en av de bästa flaggskeppsprocessorerna på marknaden idag.

För att förstärka den filmiska upplevelsen så stödjer Xiaomi 11T även Dolby Dolby Atmos® med sina dedikerade dubbla högtalare.

Ladda snabbt med 67W trådbunden turboladdning
Xiaomi 11T säkerställer att du aldrig missar ett tillfälle. Med kraften från 67W snabbladdning så laddas dess massiva 5000mAh batteri till 100% på bara 36 minuter så att du har kraft att skapa hela dagen.

Läs hela annonsen här

Permalänk
Medlem

Kan tillägga bara att nypris på Proshop och Inet är 5990 respektive 4990.
Vilket säger en del om hur dyrare den ofta sålts för och vilket segment den tillhör

Permalänk

Jag tar den för 2999kr inkl frakt.

Visa signatur

Hayabusa T3 | Venum Elite Evo | UFC Venum Pro Line

Permalänk
Medlem

Annonsen är avslutad