Rymdspel med riktiga rymdkontroller?

Permalänk
Medlem

Rymdspel med riktiga rymdkontroller?

Efter att ha spelat Outer Wilds o mästrat hur man styr rymdskeppet som beter sig som ett riktigt rymdskepp i vakum utan gravitation så blev det tråkigt att gå tillbaks till Star Wars Squadrons för att battla med nånting som känns som ett vanligt flygplan i luften. Så jag undrar om det är nån som har tips på en najs single player rymdskjutare där rymdskeppet beter sig som det ska göra i vakum?

O har ni inte spelat Outer Wilds så kan jag mycket väl rekommendera det, sååå mysigt o kul spel (utan rymdbattles dock)! Bör dock kolla så absolut lite om det som möjligt innan ni spelar, blir bättre så

Permalänk

Kan starkt rekommendera Elite: Dangerous. Har arcade-känsla i sig men i din lilla (eller stora) raket kan du stänga av funktionen som gör att din raket inte beter sig som en riktig raket. Här finns dock ingen story, men det finns lite bakomliggande lore som du kan utforska. Det tar ett litet tag att sätta sig in i, men när man väl kommer igång är det ett otroligt kul spel.

Annars finns ju alltid Kerbal Space Program utan rymdbattles men med enorma möjligheter till skoj. Ingen multiplayer dock.

Visa signatur

Min profilbild beskriver hur jag känner mig just nu.

Permalänk
Medlem

Jösses jag minns inte ens att The outer wilds hade rymd battles. Är det i någon DLC?

No man sky fast om det är korrekt vet jag ju ej.

Visa signatur

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
msi 3080 suprim x