Way of the hunter, nytt jaktspel

Permalänk
Medlem

Way of the hunter, nytt jaktspel

Nån som testat betan på detta? Släpps nu om en liten stund och tänkte om de va värt att köpa. Kollat https://www.youtube.com/watch?v=SQWu2_qTcv0 och verkar ju rätt kul ändå

Visa signatur

Corsair Obsidian 900D, Intel Core I9 9900k@5ghz/1.270v, Asus Maximus XI Hero, ASUS GeForce RTX 3080 10GB ROG STRIX GAMING OC, G.Skill Trident Z 4x8GB 3600mhz, Corsair RM650i

Permalänk
Medlem
Skrivet av Jaegrlicious:

Nån som testat betan på detta? Släpps nu om en liten stund och tänkte om de va värt att köpa. Kollat https://www.youtube.com/watch?v=SQWu2_qTcv0 och verkar ju rätt kul ändå

Jag köpte det samma dag. Lite kvar för dom att patcha vad gäller kontroll o FOV om man läser kommentars tråden på steam.

Mitt första jakt spel men jag tycker det är shysst inlevelse i det gällande ljud omkring sig. Mycket information om allt gällande jakt i spelet, det skapas en Encyclopedia som utökas medans du spelar.

Det är snyggt och djuren beter sig lite mer verkligt när dom flyr än vad en konkurrents(call of the wild) gör.

Hör av dig gärna vad du vill ha mer info om.

Måste nämna att en gång kraschade det för mig o det var när jag snabb förflyttade mig från två olika stugor, då sjönk jag genom jorden Nästa gång gick det bra.

Permalänk
Medlem

nekrobump!

Testade det typ 4h max vid release. Sen fick man ju för sig att man kan vänta tills de är klara med liret. Men sånt händer ju aldrig numer att lir släpps färdiga eller färdigställs.

Första och andra intrycket var rätt olika dock. Första svängen vet jag inte om de hade implementerat olika svårighetsgrader eller story mode? Jag mindes det som att det var stört nära omöjligt komma närmare än 150 meter och ärligt talat blev det kanske lite väl onödigt mycket frustration med svår tracking. Men jag hann ju bara snudda vid liret och min karaktär var ju inte utvecklad dessutom. Själva skillsystemet verkar göra att du startar på very hard sen blir det hard sen normal och kanske easy när du har fullt utvecklade skills. Samma som i call of the wild. The Hunter classic där så det enda du får hjälp med är stabilare sikte är ju lite enklare optimera svårighetsgraden på så sätt.

Nu andra svängen så tog jag explorer baserat på min tidigare erfarenhet. Tänkte mig fixa en duglig walking simulator likväl som jakt och tycker väl egentligen det är rätt lagom så här. Spårningen är enkel nog så länge du kommer ihåg markera vart du skjuter. Springer du runt så spookar du fortfarande men du får lite mer tid på dig innan de springer och de lugnar ner sig ganska fort så du kan i mer varsamt tempo jaga fatt på dem igen. Har ännu inte testat pilbågejakt men det verkar då va fullt möjligt på den här svårighetsgraden men det verkar va en väldig grindingprocess innan man får någon effekt på lockropen Har försökt jaga ankor och andra flygfän men lyckas då aldrig locka dem!

Mycket trevligt lir och det går ju justera så du får noll hjälpmedel till att du får hjälp med det mesta. Lite enkla missar bara ljudikonerna kan du ju missa om du har ryggen vänd till. Sen känns inte ljudmotorn så värst optimerad för hörlurar iaf. Jag har mycket svårare höra var djuren befinner sig än i ex the hunter classic. Sen så vet jag inte varför jag har 3 inventory slots och 3 för lockrop. Varför inte bara ha 6 gemensamma så du har plats för mer lockrop om du tycker dig klara dig med en kikare.

Visa signatur

Corsair A850W
Intel I7-7700K Kaby Lake
Asus Z270H GAMING
16 gb RAM
msi 3080 suprim x