Letar efter tips på datorhögtalare med väggfäste.

Permalänk
Medlem

Letar efter tips på datorhögtalare med väggfäste.

Som titeln lyder så letar jag efter ett par datorhögtalare, alternativt vanliga aktiva högtalare i kompakt form, som går att fästa på väggen. Kraven på dessa är inte så jättestrikta, så länge dom är aktiva, ger bra ljud vid spel, och går att fästa på väggen utan större krusiduller. Antingen med tillhörande väggfästen, eller med tredjeparts om det inte behövs större modifikationer. Mitt pristak är ca 5 bagis, men se det som en soft cap.

Vad har Ljudclockers för tips?

Permalänk
Rekordmedlem

Ikea Eneby är flata, aktiva och det går att köpa till vägghängare, de har en vanlig linjeingång så man tvingas inte köra trådlöst med de nackdelar trådlöst innebär.
https://www.ikea.com/se/sv/p/eneby-bluetooth-hoegtalare-svart...
Annars går ju egentligen de flesta högtalare att väggmontera så länge man inte väljer nått med en basreflexport på baksidan, det är bara att skaffa ett väggstativ.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.