Toten 27U fullängdsskåp med flera rackservrar och enheter

Permalänk

Toten 27U fullängdsskåp med flera rackservrar och enheter

Hejsan!

Dags att göra sig av med labservern med LAN-skåp och allt sitt innehåll.

Uppifrån och ner består den av:

1. 48-portars cat6-patch panel.

2. Intel Celeron 1.10GHz, 4GB RAM och dubbla Gigabit-LAN. Jag har använt den som pfsense-router. Kommer utan hårddisk (jag har kört pfsense från USB).

3. HP ProCurve Switch 2610-24-PWR J9087A (PoE). Otestad av mig, har aldrig haft behov av att koppla in den. Följer med gratis.

4. HP ProLiant DL380 G7, Dual 6-core E5649 2.53Ghz CPU (12 kärnor totalt) och 12 x 8GB RAM. Klagar dock på två av RAM-modulerna under uppstart och registrar endast 80 GB minne. 8 x 146 GB SAS 15K diskar.

5. Fortinet brandvägg FortiGate 200B. Otestad av mig, har aldrig haft behov av att koppla in den. Följer med gratis.

6. Fortinet brandvägg FortiGate 200B. Otestad av mig, har aldrig haft behov av att koppla in den. Följer med gratis.

7. HP ProLiant DL380 Gen 9, Dual 8-core E2640v3 2.60Ghz CPU (16 kärnor totalt) och 4 x 32GB RAM. 6 x 300 GB SAS 10K diskar.

Windows 2019 Server (engelska) är grundinstallerat på båda servrarna (ej aktiverat, det får ni göra med egen nyckel om ni vill använda det). Jag har kört både HyperV under Windows 2019 och ESXI 6.7 utan problem i båda servrarna.

Skåpet är ett Toten 27U fullängdsskåp på hjul för fullstora rackservrar. Skenor följer med till rackservrarna och dessutom följer en extra låda med 2-3 uppsättningar rackskenor för HP ProLiant DL generation 6, 7, 8 och 9. Passar eventuellt även för Gen10, men låter det vara osagt. Nyckel till nuvarande låskolv saknas, vilket gör det lite extra bökigt om man vill plocka av sidorna, men det är fullt görbart. Kolvar går att byta om man vill.

Servrarna är fullmatade med nätverkskort, kontroller-kort, fiberkort osv. Det får bli något för eventuell köpare att själv klura ut hur man använder. Jag har bara använt dem som enkla ESXi-servrar för virtualisering och testning av olika operativsystem.

Följer med 4:3-skärm, mus och tangentbord från HP.

Grejerna behöver hämtas på plats i Bromölla med släp eller skåpbil. Gärna med ramp eller lift om inte skåpet ska behöva tömmas på innehåll innan frakt.

Nypris blir lite löjligt att diskutera eftersom det var stora 5-siffriga belopp en gång i tiden, men jag har tänkt 3000 kronor för alltihop. Vilket är vad man får ge för bara skåpet egentligen, så se övriga prylar som gratis.

Tar endast Swish.

Har ni frågor eller funderingar får ni höra av er.

Vänliga hälsningar,
Jens

Läs hela annonsen här

Permalänk

Synd att du inte befann dig närmare Uppsala.
Hade hoppa in i bilen direkt och handlat då.

Visa signatur

༼ ° ل ° ༽

Permalänk
Medlem

Har egentligen inget behov av hårdvaran, men hade du kunnat tänka dig att sälja skåpet bara?
Och isåfall för hur mycket?

Permalänk
Skrivet av mihon:

Har egentligen inget behov av hårdvaran, men hade du kunnat tänka dig att sälja skåpet bara?
Och isåfall för hur mycket?

Hejsan,

Skåpet och innehållet är sålt och hämtas upp imorgon.

// Jens

Permalänk

Annonsen är avslutad