Allt från Computex 2023

Activision Blizzard: "Sonys beteende är en besvikelse"

Permalänk
Medlem

Såklart kommer de aldrig medvetet görs buggigare versioner till PlayStation...de kommer bara lägga markant mindre resurser då MS kommer kräva valuta för pengarna. Dvs versionerna till PlayStation riskerar bli sämre ändå, men genom nedskärning snarare än aktivt sabotage.

Snacka om att tala med kluven tunga

Permalänk

Fullständigt oviktigt vad som hänt och vad deras VD gjort. Det enda viktiga nu är en bättre framtid med Microsoft och för oss spelare.

Kan omöjligt vara bättre med Sony som blockerar och inte ger Call Of Duty till alla och sedan strunta i resten med Activision.

Microsoft har i alla fall löst steg nr 1 att ge fler spel till fler spelare. Sen får vi se om Microsoft rör om lite så arbetsförhållanden blir bättre samt får igång bättre produkter från blizzard och även startar igång StarCraft som spelarna velat ha i många år.

Vill spelarna har fler spel till fler krävs det att Microsoft dominerar marknaden helt enkelt annars får vi ha det som alltid tyvärr. Fler spel till fler platformar och Microsoft tjänar mer pengar när dom gör Game Pass avtal för att lansera spelen på andra platformar. Så kan omöjligt bli sämre med Microsoft bara sämre för Sony och PlayStation. Så alla spel finns ju på Xbox och försvinner asså inte. Blir inte sämre för spelindustrin och Xbox PC eller andra platformar asså endast för Sony som förlorar avtalet och de 40% dom drar in på Call of duty.

PS5 spelarna säger ju själva att dom struntar i själva konsolen utan väljer endast PlayStation eftersom dom har fler och bättre spel. Då förlorar dom inget om det blir att Xbox får dom om 10-15år när dom byter till Xbox vid det köpet av ny konsol.