Permalänk
Medlem

Zalman ZM80D-HP på PCIe FX5900?

Tror ni det går att sätta en ZM80D-HP på ett PCIe Geforce FX5900?

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Den funkar nog eftersom den ska funka på fx5800 men du måste ha fläkten till då med, det står ju inget om att den inte ska funka o så länge det e 3mm monterings hål runt gpun så funkar det.

Permalänk
Medlem

jag har en sådan på Geforce fx5900 men agp. kan inte tänka mig att det skulle vara någon skillnad? du måste ha fläkt till för annars brinner fan skiten upp min ligger på c:a 65-70 grader när jag alt+tabbar ur något spel och har speedfan på så jag ser tempen direkt. Men då har jag också en 80mm:s fläkt i sidan på lådan som blåser in luft utifrån på grafikkortet.

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk
Medlem

Är det inte lite annorlunda på PCIe kort? Att gpun sitter längre ut på kortet och att därav Zalmanflänsen inte passar / sitter konstigt?

Visa signatur

Datateknik på Kungliga Tekniska Högskolan.

Permalänk
Medlem

kan det vara. jag e inte så inne på pci-e men kan du itne maila zalman för att vara på den säkra sidan.

Permalänk
Medlem

Den är monterad nu, och det verkar inte vara några problem temperaturmässigt.

Dock den fick inte fläkten plats, minnerna sitter ju under GPUn på detta kort hela paket kommer ju rätt högt upp så det tog i sidan på chassit, men jag löste med en fläkt som blåser "bakifrån" istället. Verkar ha blivit kanon.

Visa signatur