Silverstone MiniITX-chassi

Permalänk
Melding Plague

Silverstone MiniITX-chassi

<font style="font-size: 10pt"><b>Silverstone MiniITX-chassi</b></font> <small class="small">onsdag 17 november av <a href="mailto:nyhet@sweclockers.com">Herman</a></small><br>
<a href="http://www.3dvelocity.com/reviews/lc06/lc06.htm" target="_blank" >3DVelocity</a> har skrivit en intressant recension på ett chassi i Mini-ITX-format från tillverkaren Silverstone. Det heter LC06 och erbjuder en 5,25-tumsplats, en 3,5-tumsplats för hårddiskar samt 60 Watt nätaggregat. Måtten är väldigt små: 32 centimeter brett, 11,5 centimeter högt och 26 centimeter djupt. Är chassin för MiniITX-klassen på väg uppåt i försäljning tro?<br /><br />"<I>The LC06 I'm looking at today comes from SilverStone, a company with a rapidly expanding reputation for innovative and quality products that push the boundaries for cost and quality. They have some genuinely unique designs in their case lineup, but as we've so often seen, designing a good small factor case isn't as simple as just shrinking an existing design.</I>"<br /><br />Läs recensionen hos <a href="http://www.3dvelocity.com/reviews/lc06/lc06.htm" target="_blank" >3DVelocity</a>.<br /><br /><img src="http://www.sweclockers.com/nyhetsbilder/041117_silverstone_lc..." border="1" ALT="Silverstone LC06">

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Det var faktiskt ganska så snyggt. Men det skulle suttit en lucka framför portarna på fronten, då hade det vart riktigt snyggt!!

Visa signatur

Moderator på Sveriges största sida om saltvattensakvarier.

Permalänk
Medlem

Det var riktigt nice!!=)

Visa signatur

KR Lable.. dubble R 4 Life

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Laggeman
Men det skulle suttit en lucka framför portarna på fronten, då hade det vart riktigt snyggt!!

Håller med de va snyggt men med lucka hade det varit ännu bättre.

Visa signatur

I Rule!

Permalänk
Avstängd

Hade föredragit om det inte hade haft en utbuktning där nere... Bra dock med plats för optisk enhet i normalstorlek och 3,5-tumsdisk!

Visa signatur

Ingsoc rules.

Permalänk
Medlem

Riktigt fint chassi, men jag är tveksam till ett par saker.

Den är ju tänkt att användas som htpc tillsammans med övrig utrustning (recever, dvd-spelare mm). Men färgkodade uttag på fronten tycker jag inte passar in alls (hade varit bättre om de varit bakom en lucka i så fall).

Sen tycker jag att det varit snyggare att ha trayen i mitten av enheter och strömknappen till vänster (alla hemmabiogrejer jag sett har strömknappen till vänster).

Har funderat på liknande chassi men jag tror det blir att ta ett gammalt chassi från förstärkare eller cd-spelare och trycka i sakerna i den i stället. Blir ju inte lika litet, men det passa bättre i tv-bänken skulle jag tro.

Visa signatur

"Computers make it easier to do a lot of things, but most of the things they make it easier to do don't need to be done." - Andy Rooney

Permalänk
Medlem

Kan inte vara så svårt att pilla bort ringarna/måla om dom, men inte så snyggt, nej.

Visa signatur
Permalänk
Hedersmedlem

Hyffsat snyggt. Lite seriöst moddande med en blå/vit display som visar lite info så kan det bli riktigt snyggt. Ogillar luckor nått så inåt helvete så jag är glad att portarna syns. Knappen till eject kunde de skippat helt, funktionen finns ju i Windows och man trycker ju bara lätt på fronten så åker den in. Vill man skjuta ut den vid ominstall så finns ju alltid möjligheten att låta enheten ligga utanför chassit då.

Visa signatur

» Don't argue, I am programmed to beat you.