Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2005

Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Hej allesammans.
Jag har investerat i en dator som jag fått hjälp av en kompis att bygga ihop. Den skulle tydligen vara väldigt snabb och bra men jag lyckas inte få den stabil. Har problem när jag installerar Operativ System, dom tycks inte installeras korrekt. Jag har tröttnat på att inte få det att fungera och jag tänkte lämna in den på lagning. Den stora frågan är VAR?

Jag bor i söderort (Sthlm) men skulle kunna köra den ut till andra förorter samt innerstan.

Tack på förhand.

Damien

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2005

Försök och beskriv problemet här på Sweclockers så kanske någon kan hjälpa dig. För om det är operativsystemet som är knas så går det nog att fixa ganska lätt.

Antec Sonata, TruePower 380w | Intel Pentium 4 Prescott, 3.0 GHz | Kingston 2x512 RAM | WinFast PX6600 TD 128 MB | Audigy 2 ZS | Seagate Barracuda SATA 120GB | NEC ND-3520A

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004

Så länge den här tråden handlar om vart man skall lämna datorn skall den ligga här, men om tråden övergår till att handla om felsökning ber jag att någon anmäler den så att vi kan flytta den.

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sektor 001
Registrerad
Aug 2003

Re: Vart ska jag vända mig angående reparering av min dator?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av vakke
Hej allesammans.
Jag har investerat i en dator som jag fått hjälp av en kompis att bygga ihop. Den skulle tydligen vara väldigt snabb och bra men jag lyckas inte få den stabil.

kompisen låter ju som ett hett tips ..eler inte.

för lokala datormekare finns gula sidor mm, men att lämna in sin hemmabyggda burk till "proffs" har en tendens att vare sig bli billigt eller hjälpa.

Operativsystemet som löser nästan alla problem: Mint

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nynäshamn
Registrerad
Jul 2002

Din lokala datoraffär är ett bra ställe att starta på...
Ring till dem och fråga om dom kan göra en felsökning på din dator och fråga hur mycket det kommer kosta, låter det för dyrt ring vidare till nästa firma...

Lycka till!

[Gigabyte B350 GA-AB350M-HD3]-[AMD Ryzen 5 1600]-[Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz]-[Samsung 850-Series EVO 1TB]-[ASUS GeForce GTX 1070 8GB Turbo]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2002

Du bor i Stockholm ser jag.
PC city i Sickla/Nacka eller i Infra City. Helt ok priser. Har aldrig lämnat in något där själv dock.

http://www.pccity.se/