Creative lanserar gamertangentbord

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LecToR
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 Bästa tangentbordet någonsin!

Förutom föregångaren då. Och IBM's klassiska tank, med windowstangenter.

Visa signatur

That's just my opinion, I could be wrong...
> C2Q Q6700 > 8GB PC6400 > Gigabyte 965P-DQ6 > HD4870X2 & HD4650
> Lian Li PC-201B > Corsair HX620 > 10.46TB > HP LP3065 & 2x HP LP2065

Permalänk
Medlem

Jag är heller inte förtjust i Fatal1ty. Varför? Han säljer sig alldeles för billigt (eller vad man ska säga). Visst att man ska sälja sig själv och håva in pengar. Men Wendel är ju en prostituerad inom dator-världen.
Till exempel från Creative hemsida. Angående Soundblaster Fatal1ty (eller vad det nu heter).

"When I'm competing I need top-class performance and the most realistic sound to help me know where my opponent is and Sound Blaster X-Fi really delivers for me...there is nothing faster or better."

"I only put my name on the very best products. If you're a serious gamer, you just have to get one of these!

Johnathan "Fatal1ty" Wendel"

Det skiljer 5 FPS om ens det med ett sådant ljudkort. Använder du en kraftfull dator idag så märker du inte den skillnaden. Du måste inte ha på högsta Anti-aliasingen. Har märkt själv i vissa spel, då är det bättre att ha dragit ner grafikinställningarna.

http://www.creative.com/products/product.asp?category=493&sub...

Var så jävla nöjd när det var en finnig grabb på kanske 18 år som spöade Johnatahan på Dreamhack. Tyvärr blev det revansch och utmanaren förlorade.

Permalänk

Kör mest på Logitech Ultra-X media som så många andra, men har ett Saitek gaming keyboard också. Tyvärr hade ingen butik hunnit få in Saitek Eclipse vid köptillfället annars skulle jag köpt det.
Gillar designen på Saitek gaming keyboard, riktigt sköna och tysta knappar (uppskattas av min sambo när jag lirar och hon försöker sova ). Men bakgrundsbelysning utan genomlysning genom bokstäverna på tangentbordet är värdelöst, man ser ju snarare tangenterna sämre än vanligt eftersom bakgrundsbelysningen lyser runt om hela knappen, men i mitten där bokstaven står är det skugga. (fixat på Eclipse)

Visa signatur

~Pelle~

Permalänk
Medlem

Jag sitter på ett vanligt HP Server USB tangentbord utan extra tjafs knappar. Funkar hur bra som helst.

Visa signatur

“Problems that remain persistently insoluble should always be suspected as questions asked in the wrong way.” ― Alan W. Watts

Permalänk

När jag såg att en "pro-gamer" skulle utveckla ett tangentbort tänkte jag i min naivitet att "shit, det här kanske äntligen blir banbrytande". Icke sa nicke, det är ju helt vanligt. För att inte säga sämre... En gejmer lär ju knappast behöva ett komprimerat tangentbord utan snarare tvärtom. Ett rymligt med strategiskt utplacerade extra-knappar så att fler kommandon kan utföras smidigare, som på tex g15. Det är ju gigantiskt!

Måste bara säga att det är de töntigaste slogans jag hört, datorvärlden börjar se ut som blöjreklamer i sin marknadsföring. "Jag är inte bara gejmer, jag är också pappa..."

Visa signatur

Dator 1:[Intel Intel Core i5-3570K @3.4GHz ][MSI Z77A-S03][Corsair Vengeance Dual C DDR3 8GB, 1600MHz][ASUS GeForce GTX 670][XFX Black Edition 750W][Samsung 840 Basic][Fractal Design Define XL R2][Eizo S2431W][Dator 2: ThinkPad X220 Tablet][Dator 3: LG G PAD 8.3" 16GB]

Permalänk
Hedersmedlem

1: Fatal1ty snälla nån.. Den dagen jag köper något som har hans namn på söker jag hjälp.

2: Dinovo...

Visa signatur

Gammal är gubbe

Permalänk
Medlem

Kör med Logitech Cordless Desktop Pro. Köptes in -99 eller -00. Har bytt batterier 1 gång sedan dess.. grymt!!

Sen det här med G15.. det var väl inte det att G15 var något speciellt, utan det var mer så att det dög alldeles utmärkt Det var så jag förstod det

Visa signatur

Massa skit innanför ett CoolerMaster Cosmos II

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Foola Zoola
När jag såg att en "pro-gamer" skulle utveckla ett tangentbort tänkte jag i min naivitet att "shit, det här kanske äntligen blir banbrytande". Icke sa nicke, det är ju helt vanligt. För att inte säga sämre... En gejmer lär ju knappast behöva ett komprimerat tangentbord utan snarare tvärtom. Ett rymligt med strategiskt utplacerade extra-knappar så att fler kommandon kan utföras smidigare, som på tex g15. Det är ju gigantiskt!

Måste bara säga att det är de töntigaste slogans jag hört, datorvärlden börjar se ut som blöjreklamer i sin marknadsföring. "Jag är inte bara gejmer, jag är också pappa..."

Agreed.

Visa signatur

CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CO + 2133 MHz FCLK GPU: Sapphire RX 7900 XT Pulse OC
RAM: Corsair 2x16GB 6000 MT/s CL30 (Hynix) BZ subtimings
MB: ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI SSD: Kingston KC3000 2TB PSU: Corsair RM850x

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av björk
Har endast bytt tangentbord en gång och det var 91/92, sitter fortfarande på mitt BTC utan löjliga windowsknappar. Är inte ens ps2 utan DIN kontakt på den, kör med konverter! Men fyfan vad skönt det är, "and built like a tank!". Det var bättre förr ;D

Det fungerar säkert jättebra, men jag tycker de ska vara lite snyggt i rummet i alla fall

Visa signatur

» Citera mig om du vill ha ett svar.

Permalänk
Medlem

"When Johnathan ”Fatal1ty” Wendel is dominating the competition and racking up First Place wins"

Ni anar inte hur pinsamt han måste tycka det där är. Med tanke på hur han spelat på senaste tiden måste han ångra att han inte dubbelkollade vad de skrev på hans produkter.

Permalänk
Medlem

bajskorv jo skulle tro det

Permalänk
Medlem

Härligt! Ett litet t-bord utan en irriterande Fn knapp och med numpad!
Perfekt för lan och de som spelar cs.

Sedan kunde det väl sett lite bättre ut men det är en annan femma.

Permalänk
Medlem

Creative - Om urmjölkaren själv vår välja.

Tangentbord som tangentbord, så länge det inte är trasigt finns det fan ingen anledning till att byta.

Visa signatur

Du vet att det är måndag när du upptäcker en landmina i din frukost. - Garfield

Permalänk

Läste ett test med kylaren han lånat sin namn till. Den var visst skitkass.
Zalman fatal1ty. Vet inte om det är meningen att en dator med endast fatal1ty grejor ska fungera bättre att spela med än någon annan dator.

Visa signatur

Belysningstekniker låter väl lagom flummigt?
signature your as this use backwards this read to enough dumb were you if

Permalänk
Medlem

Det enda gamingmärket som gäller och har alltid varit bäst är Steelseries.

De har de mest professionella kunderna och det märket är mest omtyckt. Jag kan sätta en tusing på att Fatal1ty inte använder sin jäkla mus eller sitt tangentbord i seriösa turneringar.

Jag längar bara tills Steelseries släpper någon mus, som äntligen kan konkurrera med 3.0:an.

Om jag hade pengarna så skulle det lätt inte bli ett G15, Saitek eller Fatal1ty-tangentbord, utan http://maxfps.se/product_view.aspx?productid=811, det är kvalité, men kanske lite väl dyr sådan.

Permalänk

Asså om någon ville betala för nakenbilder på mej skulle jag inte tveka! Om någon ville döpa tangentbord efter mig skulle jag heller inte tveka om jag fick betalt för det! Prostituerad = status! (fast jag tänker inte ta bilder på mig i tanga och lägga ut på nätet med frågan om någon ville se hela kittet för en slant)

Visa signatur

Allting jag skriver är om inget annat utrycks, SANT! Ingenting är subjektivt, och du kan göra antaganden baserade på mina åsikter utan att överväga mer än bara just min åsikt.
wazzabi: Varför detta prat om AMD, har de något med grafikkort att göra som jag inte förstår?

Permalänk
Medlem

Alltså, jag fattar inte hypen med minimala tangentbord... Jag själv använder Insert-, Home-, Page up-, Page down-, End-, och Delete- knapparna ganska maniskt då jag dels skriver mycket, och dels håller på väldigt mycket med filhantering. Att flytta på de tangenterna så mycket som ens i höjdled gör mig galen. Men något som stör mig ännu mer är när de kletar ner Enter- tangenten ibland en massa andra gör mig vansinnig.

Det är ju trots allt den tangen man oftast avslutar något med, så den ska f@n inte läggas bland några andra. Sen enl. min mening ska inte tangenterna var överkänsliga som jag fattat att Creative's tydligen ska vara.

Just nu sitter jag med ett billigt skittangentbord ifrån Jula för 99 kr, det suger obegränsat med pung för det första, men jag ville slippa PS2, även om det är bättre i vissa sammanhang (Är ute efter PnP, därför blev det ett sånt). Men, i vilket fall som. Creatives tangetbord ser bedrövligt ut.

Ett snyggt bakgrundsbelyst tangentbord tycker jag inte ska ha transparenta tangenter utan diffusa, och dessutom kraftiga, med väl- etsade tecken som inte nöts bort direkt.
Perfekt vore det med ett KeyTronic's, upphottat, och med massor av massor med programeringsbara tangenter. LCD skulle vara ett fett plus i kanten, beroende på priset.

Logitech har jag tappat förtroendet för iaf för de har på senare år börjat fjolla sig med en funktion jag snudd på skulle kunna mörda för; F- lock som de kallar f@nskapet för.. Alltså, man måste trycka på knappf@n för att kunna använda F- tagenterna... Dummaste skiten de nånsin kommit på!

DiNovo ser dock väldigt snyggt ut, men jag har inte sett någon högupplöst bild på det dock (iofs inte letat nåt direkt heller), men nån som vet om äcklet F-lock finns på det..?

Nej, ett bra tangentbord, oavsett fabrikat ska f@nimig ha orörda tangentlayouter. Inget special med flyttade tangenter, helst breda ytor så man inte missar dem. De ska vara lätta att trycka ner, men inte överkänsliga. Skiten jag sitter med nu får jag nästan frispel över ibland för man måste trycka tangenterna rakt ner, annars kärvar de och man får trycka fyrtiofjorton gånger på samma för att den tryckningen ska registreras.
Men man ska iaf inte behöva hålla andan för att undvika trycka ner en tangent i onödan heller...

Jag, osett & oprövat, sågar det där tangetbordet iaf. Snyggt må det vara. Lite mac- stuk över det, men det ska vara diffusa tangenter så de lyses upp ordentligt. Steglös bakgrundsbelysning vore trevligt det också.
Tangentlayouten suger obegränsat med älgpung!

Visa signatur

Ju fler kockar, desto sämre soppa...
Någon som vill köpa min stereo, min lätta MC, och lite andra bra-att-ha-saker?
http://www.mineg.net/tony

Permalänk
Medlem
Citat:

[i]Logitech har jag tappat förtroendet för iaf för de har på senare år börjat fjolla sig med en funktion jag snudd på skulle kunna mörda för; F- lock som de kallar f@nskapet för.. Alltså, man måste trycka på knappf@n för att kunna använda F- tagenterna... Dummaste skiten de nånsin kommit på!

DiNovo ser dock väldigt snyggt ut, men jag har inte sett någon högupplöst bild på det dock (iofs inte letat nåt direkt heller), men nån som vet om äcklet F-lock finns på det..?[/B]

Inte som jag sett när jag dreglat över DiNovo-borden.... sitter ju med ett ultra-x nu, och är rätt sugen på ett DiNovo jag med, men prislappen..... Oh-MY-GOD! Vem i hela världen har 2000:- o lägga, bara sådär, på ett tangentbord!? Iofs följer en MX1000 med, men en sån har jag ju redan... ^^

Visa signatur

Bättre grejer men mindre tid...

Permalänk
Medlem

tangentbord

Här är ett tangentbord som funkar....det gjorde det när jag gick i skolan i alla fall.

Visa signatur

"I do not fear computers. I fear the lack of them."

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lite
1: Fatal1ty snälla nån.. Den dagen jag köper något som har hans namn på söker jag hjälp.

2: Dinovo...

word up