Asus tvingas växa på den bärbara marknaden

Permalänk
Melding Plague

Asus tvingas växa på den bärbara marknaden

Asus har för tillfället stor vinst i och med ett tillverkningsavtal med Apple. Detta avtal kommer dock gå ut i 2007 vilket tvingar Asus att ytterligare sälja sina egna bärbara datorer i nästa år för att växa ytterligare.

Läs nyheten: Asus tvingas växa på den bärbara marknaden

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

Who cares?

Permalänk
Medlem

Oj vilken pina det måste vara
"Nej tyvärr grabbar, vi måste tjäna mer pengar nu, fan vad illa"

Kanske inte det lättaste att göra i praktiken, men det känns ju inte som nått direkt bakslag att behöva bli större som tillverkare och företag. Sen kanske jag har fel här eftersom jag aldrig ägt en av deras bärbara själv, men så vitt jag vet så är dem väl rätt bra, och iallafall jag gillar deras design-idéer. Satt länge och funderade på om jag skulle köpa en av deras läderklädda S6F 11.1" modeller. Jag gillar asus som helhet faktiskt, även om vissa av deras prylar strulat lite, och jag har svårt att se att deras bärbara skulle vara sämre.

Fast sen kanske man kan se det som så att det handlar om att "om de vill behålla tillväxttakten", som tydkligen skall vara otroligt fin just nu... och sånt vara ju inte för evigt, så att det kanske itne går lika bra som på senare tid betyder ju inte att det skulle gå dåligt, så om de tappar lite fart i tillväxten kanske det inte gör så mycket ändå. Även om det säkert skulle smaka lite surt.

Zaturn87 : De som är inresserade av att skaffa en bärbar kanske? Alltid bra att hålla lite kolla på hur det kan komma att se ut framöver, speciellt när man snackar om saker som kostar rätt mycket och köps färdiga, då dessa oftast inte är nått man bara säger "ups, det blev visst fel" och byter ut en del i eller köper nytt igen.

Visa signatur

Xbox Live - Firaphex
Jag har inte alltid rätt, men jag utgår från det tills jag ser bevis på annat. Citera för svar
2008-06-18, Dagen då integriteten ställdes tå mot tå med maktmissbruket och förlorade.

Permalänk

Jag hatar att vara språkpolis (nej, det gör jag förresten inte) men den här meningen var ruskigt "jobbig" att läsa:

"[...] vilket tvingar Asus att ytterligare sälja sina egna bärbara datorer i nästa år för att växa ytterligare." Synonymordbok någon?

OT: Måste säga att det känns som ett riktigt i-landproblem, borde väl inte heller påverka oss konsumenter i någon nämvärd utsträckning?

Visa signatur

Dator 1:[Intel Intel Core i5-3570K @3.4GHz ][MSI Z77A-S03][Corsair Vengeance Dual C DDR3 8GB, 1600MHz][ASUS GeForce GTX 670][XFX Black Edition 750W][Samsung 840 Basic][Fractal Design Define XL R2][Eizo S2431W][Dator 2: ThinkPad X220 Tablet][Dator 3: LG G PAD 8.3" 16GB]

Permalänk
Medlem

tror inte dom lider när dom snodde en order ifrån Compatel att tillverka en miljon bärbara åt Toshiba ...

Visa signatur

Steve Jobs: We're better than you are! We have better stuff.
Bill Gates: You don't get it, Steve. That doesn't matter!