Via lanserar nordbryggan CN896

Permalänk
Melding Plague

Via lanserar nordbryggan CN896

Via har släppt styrkretsen CN896 vilket innehåller ett grafikkort och är fullt certifierad för Windows Vista Basic. Den är tänkt främst för små och tysta system och stödjer Vias egna C7-, C7D- och Eden-processorer.

Läs nyheten: Via lanserar nordbryggan CN896

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Avstängd

låter som något jag ska akta mig för då!

Permalänk
Medlem

Seriöst måste sånna där kommentarer hela tiden yttras i nyhetskommentarerna? Förlåt om ja på samma sätt kladdar ner nyhetsdelen med irrelvant kludder men känns som att det bli mer å mer sånt här i nyhetsdelen.

koment om nyheten:

Låter som en ok liten plattform som även kan vara kall =tyst, funderar själv lite på hur ja vill forma min framtida htpc (för nått sånt kommer det bli oundvikligen) inte säker på hur ja ska få till en tyst kraftfull htpc, och även om jag ens vill ha det i energisparfunktion då framtida lcd-tv inte känns som de direkt kommer vara några lågenergilampor direkt.

Visa signatur

Burken: Asrock ION 330HT, med moddad kylning.

Permalänk
Medlem

tänk om de kunde lägga in acceleration för vc1 eller nått de vore toppen!

Visa signatur

Nätverksnörd

Permalänk
Medlem

Kan bara yttra mig om M890, den är ca 10 grader kallare än 650i. Men Via är sämre för den som vill ha det lilla extra prestandan, i det här fallet rör det inte sig om högpresterande processorer så det spelar ingen roll. Via är perfekt för HTPC bara moderkortstillverkaren gör sitt jobb.