Iomega lanserar externa hårddiskar

Permalänk
Melding Plague

Iomega lanserar externa hårddiskar

Tillverkaren Iomega har i dagarna lanserat hårddiskarna Ego samt en esata-hårddisk. Den externa hårddisken Ego är en liten hårddisk med exklusivt utseende.

Läs nyheten

Visa signatur

Observera att samma trivselregler gäller i kommentarstrådarna som i övriga forumet och att brott mot dessa kan leda till avstängning. Kontakta redaktionen om du vill uppmärksamma fel i artikeln eller framföra andra synpunkter.

Permalänk
Medlem

hehe, riktigt snygg den översta. men den ser ut som en fickplunta..

Visa signatur

Operativsystemet som löser nästan alla problem: Mint

Permalänk
Medlem

Kostnad?

*Onödig fråga. Vi bortser från den. Den röda var fin dock! Och trevligt att de börjar gå över till eSata

Visa signatur

AMD x399M | TR 1950x | 64GB 3200Mhz | 2 x Zotac 3090

Permalänk
Hedersmedlem

Ego-hårddisken var riktigt vacker, tummen upp till designavdelningen. eSata-disken ser däremot hemsk ut, visst ska den inte vara rosa eller dylikt om den ska utge sig för att vara "proffesional" men någonstans får man dra gränsen Är priset rätt och det blir så att man införskaffar sig en så får man ha den stå under skrivbordet helt enkelt.

Någon som skulle kunna skvallra om priset? Iomegas prylar brukar snabbt hitta ut till butikerna så någon borde åtminstone kunna rapportera inköpspriset, misstänker att den kommer ligga nånstans runt LaCie 500GB d2 Quadra's prissättning.

Visa signatur

Föredetta hårdvarubesatt

Permalänk
Medlem

När ska det komma externa 2,5-tums hårddiskar med 250 GB lagringskapacitet? Det finns väl redan 250 GB som inte är externa.

(Jag vet att man kan köpa en intern 2,5-tum och ett USB-hölje men ofta blir det dyrare än en färdig extern hårddisk och så är det väl si och så med garantin när man bygger ihop den själv).