Kan ej installera BF2142!

Permalänk
Medlem

Kan ej installera BF2142!

Tjenare

Jag har orginalt bf2142 men när jag ska installera så får jag först välja språk till spelet och allt men sedan när den väl ska börja installera så händer ingenting... Det fungerar på farsans dvd/dator.

Min dvd spelare köpte jag förra veckan, en Samsung dvd som kan bränna det mesta inkl DL samt spela upp i 16x. Kostade 300 spänn. Kan det bero på att jag inte har orginal xp på datorn? Jag kan installera andra spel inkl opposing fronts...

PS: Jag har kvar spelet i lägg till ta bort program men jag har tagit bort mappen efter att jag försökte patcha spelet men gick ej. Då gick det även inte ta bort det via lägg till ta bort. Nåt med det att göra??

MVH Co Rolla

Permalänk

Ska du ta bort mappen ska du avinstallera först, annars blir det jobbigt, nu kan du förmodligen inte avinstallera det via lägg till/ta bort program eftersom filerna som krävs inte finns i mappen.

I övrigt kan jag inte hjälpa dig.

Permalänk
Medlem

Det gick inte avinstallera därför tog jag bort det manuellt istället. Går fortfarande inte få bort ikonen i lägg till ta bort program..

Permalänk
Medlem

När man bara skrotar mappen finns många "dolda" filer kvar, i registret och liknande. Det kan nog göra så att spelet inte går att installera igen eftersom de stöter på dessa filer och antar att det redan är installerat...kanke... Vet dock inte vad man ska göra åt det.

Visa signatur

FROJDMACHINE [list][*]Sharkoon Rebel9 Economy Edition • Corsair HX520 • 3x Nexus 120mm • TR Ultima-90i • Accelero S1
[*]Gigabyte P-35 DS3 • E6750 • 4GB Corsair XMS2 • Asus HD4850
[/list]

Permalänk
Medlem

Jag har kollat i regedit och tagit bort det jag hittade med bf2142 men fungerar fortfarane ej. Inga fler tips?

Permalänk
Medlem

EA har en bra support, svarar oftast inom en en dag

(Av egna erfarenheter kan jag ocksa saga att problemet inte beror pa ditt pirat-XP)