Permalänk
Avstängd

Kontantuttag - Kassaservice.

Hoppas jag valt rätt forumsdel

Det är så att jag måste ha ut en större summa från mitt konto (skall köpa bil i tyskland och behäver kontanter), Min bank är kontantlös och använder sig av Svensk Kassaservice.

Undrar då om någon vet vad (OM) det kostar att ta ut 65.000 SEK och om det tar lång tid (om dom behöver ha på sig några dagar ?)

Hoppas på bra svar.

Permalänk

http://www.svenskkassaservice.se/priser/priser.html

Här har du lite priser men jag vet inte hur det är med en så stor summa. Det bäste vore nog att ringa och prata med dom på just det kontoret där du behöver ta ut pengar. Normalt sett så tror jag att man måste meddela några dagar i förväg om man vill ta ut en såpass stor summa.

Visa signatur

Göm hornen ko!

Permalänk
Avstängd

Jo har tittat på deras hemsida men tycker den är väldigt luddig, idag är det ju söndag tyvärr därför tänkte jag kolla här om någon vet....

Permalänk

Fast det verkar som om dom inte tar ut en avgift om man tar ut från konto hos vissa banker. Dock kan det ju tillkomma uttagsavgifter från banken. Kommer ihåg när jag skulle betala en räkning på 90 kr och dom ville ha 49kr för det... var tyvärr tvungen att få ett riktigt kvitto på att jag betalt så det var inte mycket annat att göra än att punga ut med dom extra kronorna. Skumt att behöva betala pengar för att få betala. faktiskt mer än 50% i avgift..

Visa signatur

Göm hornen ko!

Permalänk
Medlem

hur funkar det där med kassaservice, har hört maxbelopp 25000kr/per dag som går ta ut. Vet ej själv om det stämmer dock.

Permalänk
Avstängd

50.000kr var gränsen och då tar det 3 dagar.

Permalänk
Medlem

30 000kr tror jag det var på en 7 dagars period eller det kanske gällde bankomat vetefan.

Visa signatur

R.I.P Robert 2004-01-29 (klasskompis) Läs: Artikel Nr 1. | Artikel Nr 2. | Artikel Nr 3.

Permalänk
Medlem

Om man kontaktar dom innan och berättar att man ska göra ett stort uttag så brukar det gå att ordna.
Annars kan du ta ut en postväxel som du sen löser in på ett annat bankkontor.

Visa signatur

There are no more barriers to cross. All I have in common with the uncontrollable and the insane, the vicious and the evil, all the mayhem I have caused and my utter indifference toward it I have now surpassed. My pain is constant and sharp and I do not hope for a better world for anyone, in fact I want my pain to be inflicted on others.