Permalänk
Hedersmedlem

förvirrad av alfa-kassan

Har blivit lite fundersam över inbetalningslapparna som kommit.

Under februari och mars var jag anmäld som arbetslös och betalade bara grundavgiften. Förra månaden så slutade jag följa min handlingsplan hos arbetsförmedlingen och blev väl då anmäld som arbetande. Förra månaden fick jag inbetalningslapp där det står att jag missade att betala förhöjda avgiften för feb och idag fick jag där det står att jag missat förhöjda avgiften för mars. På förra månadens lapp står det att jag bara debiterats för grundavgiften i mars och att den är betald. Varför läggs den förhöjda avgiften på såhär i efterhand? Är det för att jag hoppade av handlingsplanen utan att ringa in? Skulle det vara så får jag självklart acceptera det för det är då mitt fel men jag vill inte hålla på betala in pengar jag inte ska.

Hoppade på alfa-kassan i slutet av förra året så har inte riktigt varit klart för mig hur det fungerar, men jag tycker mig fatta rätt OK nu.

Permalänk
Medlem

Hör med dem? Kan ju inte skada iaf

Visa signatur

[Intel i7 4770K] [ GTX 1070] [Asus ROG VI Gene] [Corsair AX860] [Corsair 16GB Vengeance LP] [120GBIntel 520] [Bitfenix Phenom M]

Citera för svar

Permalänk

Har för mig att man får betala den förhöjda avgiften för sig. Utöver den vanliga avgiften.
Byråkrati är skoj..

Visa signatur

Belysningstekniker låter väl lagom flummigt?
signature your as this use backwards this read to enough dumb were you if

Permalänk
Hedersmedlem

Men fram tills februari och efter mars så har jag betalat båda samtidigt.

Aja, jag får väl ringa då.