Kritik till hemsidan och vad ni tycker om idén.

Permalänk

Kritik till hemsidan och vad ni tycker om idén.

Tjabba !

Skulle gärna vilja ha lite kritik på http://www.forcevision.se håller på med den just nu så bara första sidan finns än så länge. Men bara undrar vad ni tycker om layouten och idén på sidan ?

/Force

Permalänk
Medlem

Lite tråkigt me grått kanske ^^ mer färger annars bra idé!

Permalänk
Medlem

Känns lite som ett försök av att vara seriös. Bilderna känns lite för MS Paint för att vara tilltalande. Det är helt klart rätt spår. Jag antar att jag saknar en svag gradient, skimmer eller skuggning på sidan. Fåtal konstanta färger utan detta gör sidan väldigt platt.

Visa signatur

ηλί, ηλί, λαμά σαβαχθανί!?

Permalänk
Medlem

Jag håller med både MomoSWE och Leedow. Behövs lite mer färger och lite "lyxigare touch" över hela presentationen, om du förstår vad jag menar.

Visa signatur

Corsair 4000D Airflow | NZXT C650 | MSI B550-A PRO | Ryzen 5800X + Noctua NH-D15 | 16GB Gigabyte Aorus RGB Memory (3733 MHz) | Adata SX8200 PRO 500GB + Crucial BX100 240GB | EVGA GTX980 Ti | Benq G2420HDBL + LG CX |

Permalänk
Medlem

Känns lite oseriöst som det är nu. Hur har du tänkt med tanke på namnvalet?

Permalänk

Okej mer färger men då väldigt matta färger eller hur ?

Aj då oseriöst är inte bra. Namnvalet kändes kraft fullt jag har ägt detta domän namnet i säkert 4 år nu och alltid viljat starta upp något kul att jobba på och kanske tjäna lite extra pengar, Jag äger ett dator företag idag och via detta massor av kontakter. Så vi dessa kontakter och snack samt reklam få fram sidan så företag & privat personer vill registrera sig. Detta är mer ett projekt att utveckla mig mera i webbdesign också så klart. Skulle uppskattas med mera tips på hur sidan kan se ut.

Vad tycker ni om idén på sidan ?

Tanken är inte att tjäna massa pengar på sidan men så att den går runt i framtiden.

Permalänk
Medlem

Det känns som om detta redan gjorts 1000ggr tidigare, vad utmärker denna sidan?

Det känns också som att de personer som registrerar sig bara är intresserad av en inlänk för att ranka högre i google ex., så jag misstänker att du bara kommer bli "en i mängden" för personer som är intresserade av sin google-rank.

Rent spontant, varför skulle jag vilja göra reklam för min sida på din sida? Vad tjänar jag på det förutom den tidigare nämnda inlänken?

Idéen känns lite ofulländad, om jag får uttrycka mig så. Men lycka till!
//pscs3

Visa signatur

Cat funeral! Cat funeral!
>>> 112383 <<<

Permalänk

Jasså okej aldrig hittat någon sådan sida nämligen som denna kommer att bli. För att vi kommer aktivt hitta besökare och mer annonsörer.

Permalänk
Medlem

Vad får besökarna?
Vad får annonsörerna?


//pscs3

Visa signatur

Cat funeral! Cat funeral!
>>> 112383 <<<

Permalänk
Medlem

Hmm, så om jag söker en Glasmästare i Göteborg så skall jag kunna hitta denne via din sida? Har jag förstått det rätt då?

Min första tanke är att jag ju testar att söka på det via Google istället. Nästa tanke är att kolla på eniro och hitta.se. Att jag skulle ta (om)vägen via en annan sida än dessa känns inte troligt. Tyvärr.

Visa signatur

Detta är min tjusiga signatur. <<<<<<<