Tips på få ut sida, annonsering osv

Permalänk

Tips på få ut sida, annonsering osv

Sidan det handlar om är vår webb http://www.hampis.se .

Siten startades i april förra året och har gått bra. Vi har ökat med ca 40% per månad och senaste två veckorna har vi sålt en ringsignal var 5e besökare vilket i sig är sjukt bra men inte genererar så mycket kosing då vi har i snitt 150 besökare per dag. Dessutom som ni kanske inte känner till är betalningssättet väldigt dyrt så slutsumman vi får ut efter de 15kr (ink moms) är i snitt bara 7,5 (exkl moms) och på det ska då läggas vad rättigheterna för just den ringsignalen och snittet per annonsering kostar.

La till den här bakgrunden så ni förstår situationen.

Vad vi nu vill uppnå med den här tråden är:

1. Tips på hur vi kan nå ut med sidan bättre. Idag har vi reklam på bla birthday.se och använder oss utav adwords.

2. Tips eller kontakter där vi kan annonsera sidan till en rimlig peng.

3. Är du själv sugen på att annonsera om vår sida eller på annat sätt sprida den har vi ett system för intäktsdelning. Systemet fungerar så att du får en egen länk och en egen användare där du kan följa vad du säljer för. Varje såld ringsignal får du 2kr för ex moms. F-skatt är ett krav här.

4. Övriga tips?

Permalänk
Medlem

Någon form av referral marketing kanske vore något? Om du köper en ringsignal, rekkomenderar sidan till en kompis som sedan köper något så får du ytterligare en gratis? Kidsen är ju ofta rätt lättlurade och klickar på vad som helst, kan de få något gratis så kommer de antagligen göra vad som för att få det. Kan man få andra att göra jobbet åt en så är ju det alltid bra

Kan vara knepigt det där, gäller att få snöbollen i rullning. Är den bara igång så ökar det förhoppningsvis rätt fort sedan. All reklam är ju (oftast) bra reklam, gäller bara att starta den på rätt ställe. Få fjortis-bloggare att skriva om den? Få fragbitare att spama om den? Vet inte något om kostnader, men sidor som många yngre håller sig på: Fragbite, Hamsterpaj, alla gammla bortglömda communityn som Playahead, Helgon, Badboll etc?

Visa signatur

Scenery och flygplansutvecklare till X-plane 11 och FS2020
Besök gärna Flightsim Sweden på: https://discord.gg/QcWHZ2Q

Permalänk
Avstängd

Jag tänker att man kan ju alltid ta en egen låt och lägga in i mobilen så frågan är hur stor kundkrets man kan få?:)

Visa signatur

Here at Sweclockers we are all colleagues with each other! Those of us who just love Apple, we go beyond the: "We are all colleagues with each other"-talk! We ARE The iFamily!(F) Because we iTalk Apple! Simple as that! I am a proud member of The iFamily!<3
R.I.P. Steve Jobs!<3 See you in the iCloud!(F) I feel iSad...:'(
iFamily Sweden!

Permalänk
Medlem

Nu jävlar har ni fått reklam. Full körning!

Permalänk

Spamma sönder de större forumen. dock bör man väl inrikta sig WWW för att nå något..

Annars så är ju lite spontan reklam på torget elelr dela ut lappar i skolor etc en bra idee.

Visa signatur

I am Extrazz.