Asus G73SW Värt/ovärt med 3D?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
stockholm
Registrerad
Mar 2011

Asus G73SW Värt/ovärt med 3D?

Tjena Clockers.

Jag skapade häromveckan en tråd här angående en Sony Vaio jag köpt på Webhallen som jag inte kände mig nöjd över. Jag kontaktade Webhallen och får nu byta ut datorn mot en annan från deras sortiment.
Jag har gått genom deras sortiment för att leta efter en dator i samma prisklass men mer riktad mot gamer hållet. Vad jag är ute efter är en dator som kan prestera bra i spel, men även ha en fet skärm och kolla på film med.
Läste på om Asus G73 serier och kände att det var något för mig.
Nu har jag hittat två alternativ:
Med 3D men mindre Ram(6gb) http://www.webhallen.com/hardvara/127620-asus_g73sw-91055v-co...

Utan 3D men med mer Ram(8gb) http://www.webhallen.com/hardvara/127613-asus_g73sw-tz134v-co...

Som ni ser är det en viss prisskillnad som jag kommer få punga ut själv(ca 600kr) om jag väljer den med 3D.

Min fråga till er ärade forumanvändare är nu helt enkelt vilken jag borde välja? Är det någon som sitter på en laptop just nu som stödjer 3D och känner sig nöjd/missnöjd? Kommer jag känna av dom 2 extra gigen i ram? Tack på förhand!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Nov 2010

Har ingen 3D dator direkt men en 3D TV har jag. Jag är supernöjd och allt känns mycket roligare i 3D, nu vill jag inte längre spela i 2D men detta är vad jag tycker. Du kommer nog inte känna av 2 GB mindre ram tror jag för det är inte så viktigt i spel utan mer för att köra många saker samtidigt. Men detta kan du kolla upp med ramen för vet inte helt men 6 GB borde räcka, sen så kan du ju allt uppgradera din ram i framtiden om det går som jag tror det gör. Men gör lite mer research så blir nog allt bra. Men mitt förslag är ja, KÖP KÖP KÖP!

Världens ondska rangordnas enligt följande:
Personer som fuskar i spel
"Nedladdnings annonser" på nedladdningshemsidor
Copyswede
TS som inte svarar!