Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bästkusten
Registrerad
Apr 2004

Asus P8P67 Pro B3 får inget ljud?

Hej alla.

Jag byggde precis en dator men får verkligen inget ljud. Det går inte ens välja "bakpanel" där man ska koppla in hörlur och mic osv på moderkortet. Nån som vet vad felet kan bero på eller ska jag bara skicka tillbaka den och kräva ett nytt moderkort?

Mvh
Jim

Server: Fractal Design Arc, Corsair CMPSU-850AX, Asus P8P67 Pro B3, Intel Ci5 2500K, 2x Radeon 6870, Corsair Force 3 120GB, Corsair Vengeance DDR3 PC12800 CL9 4x4GB, HDD: 11TB, Microsoft Sidewinder X4, SteelSeries Guild Wars 2 Gaming Mouse, 2x Fujitsu SL27T-1 LED. | Laptop: Fujitsu Lifebook UH552, Samsung 840 EVO 250GB, Corsair Vengeance DDR3 PC12800 CL9 2x4GB. | Mobile: Oppo Find7 QHD White.

Trädvy Permalänk
Hedersmedlem
Plats
Gnällbältets huvudstad
Registrerad
Maj 2003

Har du installerat drivrutinerna till moderkortet?

i7 8770k @ 5.2 | MSI Z370 KRAIT | 32 GB DDR4-3200 | AX850W
EVGA GTX 980 Ti Classified SLI | Acer XB270HU G-Sync

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Sep 2005

Syns det någon enhet i Device Manager som oigenkänd?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bästkusten
Registrerad
Apr 2004

Jag har installerat drivers. Och det finns inget i enhetshanteraren som e oigenkänd. Om jag klickar där man höjer och sänker ljudet i windows så ser jag att det spelas ljud, men inget går ut till högtalarna. Har provat olika högtalare, headset. Måste va fel på kontakterna eller?

Server: Fractal Design Arc, Corsair CMPSU-850AX, Asus P8P67 Pro B3, Intel Ci5 2500K, 2x Radeon 6870, Corsair Force 3 120GB, Corsair Vengeance DDR3 PC12800 CL9 4x4GB, HDD: 11TB, Microsoft Sidewinder X4, SteelSeries Guild Wars 2 Gaming Mouse, 2x Fujitsu SL27T-1 LED. | Laptop: Fujitsu Lifebook UH552, Samsung 840 EVO 250GB, Corsair Vengeance DDR3 PC12800 CL9 2x4GB. | Mobile: Oppo Find7 QHD White.