Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jul 2002

Problem med Ace edge 3200 (mus)

Fick precis hem min nya mus, ace edge 3200 och jag har lite problem med den.

Problemet är att den fryser sig ibland, vilket är väldigt irriterande.
Jag har sökt lite på internet och läst att det kan ha med kalibreringen och göra.
Jag har kalibrerat den genom lift knappen, men den fortsätter att frysa till då och då.
När jag också lyfter upp musen några cm så fryser den direkt.

Jag har installerat och ominstallerat druvrutinerna till musen redan. Testat att byta usb port med.

Någon med samma problem eller vet en lösning?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Malmö
Registrerad
Jul 2002

Mod kan ta bort tråden. Fixade lite med usb inställningar så funkar den nu.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Älmhult
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av M.S.E:

Mod kan ta bort tråden. Fixade lite med usb inställningar så funkar den nu.

Du min fuckar också nu helt plötsligt, man ska inte ta bort trådar man ska säga hur man gjorde för att fixa det. Så berätta är du snäll

i7 7700K // Radeon RX 480 8GB // Corsair 16GB DDR4 3000Mhz CL15
Vengeance // MSI Z270 TOMAHAWK // Samsung 850 EVO 500GB // Fractal Design Integra M 550W

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2010
Skrivet av M.S.E:

Mod kan ta bort tråden. Fixade lite med usb inställningar så funkar den nu.

Skrivet av tripletutorial:

Du min fuckar också nu helt plötsligt, man ska inte ta bort trådar man ska säga hur man gjorde för att fixa det. Så berätta är du snäll

Min mus (edge3200) har liknande problem, har någon tips?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Älmhult
Registrerad
Dec 2011
Skrivet av Laffe3070:

Min mus (edge3200) har liknande problem, har någon tips?

Byt port den sitter i, sätt musen i ett annat USB jack eller tryck in den lite mer för det kan vara glapp

i7 7700K // Radeon RX 480 8GB // Corsair 16GB DDR4 3000Mhz CL15
Vengeance // MSI Z270 TOMAHAWK // Samsung 850 EVO 500GB // Fractal Design Integra M 550W