Permalänk
Medlem

Gmail dilemma!

Skaffade google konto för länge sedan och slog ihop det med youtube kontot.
Sedan skaffade jag Gmail men snabb som jag är råkade jag få med en extra bokstav i mailadressen.
Så nu har jag en Gmail med felaktivt namn, vill ju ha mitt riktiga namn utan stavfel, otroligt nog..

Jag kan ta bort gmail kontot permanent men namnet är fortfarande fast och går inte att ta bort.http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=sv&answer=815...
står där.

Då tänkte jag, jag gör ett nytt konto då, men det går väl inte om jag inte har något alternativ mailadress? går ju inte att använda samma alternativa mailadress(xxxx.hotmai.coml) som på min nuvarande konto.

orkar inte förklara allt men, hur som helst, Jag kan inte ta bort google kontot utan att ta bort mitt youtube konto som jag använder flitigt, massa favoriter etc.

Hur gör jag för att få gmailadressen till det jag vill utan att förlora youtube?!
(Vill inte ha två google konton pararellt)

Permalänk
Sötast

Skriv till google support.

Permalänk
Testpilot

Du kan koppla ett annat Google-konto till ditt Youtubekonto genom att gå till Account Settings -> Manage Account -> Change which Google Account is linked to this account (http://www.youtube.com/my_account_unlink)

Det borde gå att ha samma alternativa mailadress till två konton tycker jag men är inte helt säker, annars kan du väl bara ändra mailadressen på det felaktiga kontot till nått konstigt som inte finns och använda din riktiga alternative mail till ditt nya konto.

Visa signatur

Kolla gärna in min RGB-LED-ljusstake i galleriet
[Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5][Intel Core i5 4690K][Corsair XMS3 16GB][Asus GeForce RTX 2060 Super Dual Evo OC]

Permalänk
Medlem

Löste det, Det gick efter lite sökande att hitta hur man ändrade sin mailaress som är ihop länkat med google kontot, så ändrade det till ett annat av mina mina aktiva. loggade ut och startade ett nytt Google konto, gick till youtube,loggain och länka. Sedan skaffade jag Gmail. Tillslut fick eländet ett slut,