HTPC med XBMC problem, otroligt hackig uppspelning.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lidköping
Registrerad
Okt 2005

HTPC med XBMC problem, otroligt hackig uppspelning.

Jag har precis slängt ihop en HTPC av gammla datordelar jag hade liggande i garderoben och installerade windows 7 32bit och xbmc på den har suttit och pillat lite med utseendet och alla menyer och allt sånt flyter som smör men när jag försöker spela upp en video så laggar det aset. När jag trycker på "O" så står det att jag har 9fps och 0-5% cpu användning. Men det spelas inte upp ens i 9fps utan det blir en bild sen efter 5-6 sec som kommer en till stillbild. testat med lite olika filmklipp. Sen laggar nästan alla youtube videos från 360p och uppåt i upplösning både med hårdvaruaccelerering och utan. Kan spela upp 720p med vlc utan ett enda fps dropp eller frysning och tror att jag skulle kunna spela upp 1080p i vlc.

Hårdvara:

E6600 C2D @ 2.87hz
Coirsair 2Gb @ 800mhz
ATi HD 4650 1GB
Win 7 Ultimate 32bit

nån som kan ha en aning varför det krånglar så? Sen kommer jag inte åt gmail.com eller nått som har med gmail att göra =/

Hoppas verkligen nån kan hjälpa mig.

PC - P8P67 | 3770K 4.65GHz | 16GB | GTX980 | SSD 1TB | 2x27"
SRV1 - P8P67 | 3770S 3.90GHz | 16GB | HD4650 | 15TB HDD
SRV2 - Z77A-GD65 | 3470S 3.60GHz | 16GB | LSI9211 | 40TB HDD

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lidköping
Registrerad
Okt 2005

EDIT: Kanske är bra och ha kvar den här om nån annan får samma problem det visade sig att ljuddrivrutinen hade ballat ur. Installerade om den och nu funkar allt som det ska

PC - P8P67 | 3770K 4.65GHz | 16GB | GTX980 | SSD 1TB | 2x27"
SRV1 - P8P67 | 3770S 3.90GHz | 16GB | HD4650 | 15TB HDD
SRV2 - Z77A-GD65 | 3470S 3.60GHz | 16GB | LSI9211 | 40TB HDD