ev. problem med andra dvi porten.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

ev. problem med andra dvi porten.

Hej. Jag har stött på problem när jag ska plugga in två skärmar i mitt Radeon HD 6950 2 gb grafikkort. Kör med windows 7 och det kan bara hitta ena skärmen. Jag har kollat så att allting fungerar genom att köra in en sak i taget i översta DVI porten. KAn vara värt att noteras att jag heller inte får någon signal när jag kör med en skärm i den nedersta (andra?) DVI porten ensam. Vart kan felet ligga? Eller gör jag helt enkelt bara något fel? Tack!

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Jul 2011

ingen som har någon tanke?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2009

Du säger att du kör dina skärmar i DVI-portarna, men är det med adapter, dvs är dina skärmar analoga (VGA)? Den nedre DVI-porten fungerar antagligen inte för att det är en s.k. Dual-link DVI-port, vilket kräver en skärm som tar emot dual-link digitala signaler (dvs rent digitala signaler). En Dual-link DVI-port kräver en DVI-D-kabel snarare än en DVI-I-kabel (som fortfarande har kvar det analoga systemet vilket gör att man kan koppla VGA med dessa). Om du inte har en skärm som tar emot digitala signaler blir det nog svårt att koppla in din extra skärm, men du kan köpa en ny förstås, om sådant är fallet.

SLI Titan X - i7 5960x 8-kärnig - Asus Rampage V - 32 GB Corsair Dominator - Intel 750 2200 MB/s Pcie-disk.

Trädvy Permalänk
Forumledare
Plats
Jönköping
Registrerad
Jun 2004
Skrivet av lelastar:

ingen som har någon tanke?

Jag är rädd att den typen av inlägg är förbjudna enligt § 4 i reglerna. Det beror på att vi tycker att det är viktigt att alla får samma chans att få sina trådar uppmärksammade. Den här gången har jag inte låst din tråd på grund av detta, men tänk på det i fortsättningen.

Kontakta mig direkt vid frågor om eller synpunkter på modereringen/forumet och glöm inte att tala om vilken tråd det handlar om. Kontaktvägar: albert@sweclockers.com, kontaktformuläret och moderatorernas gemensamma pm-konto. Annat användbart: regler och feedbackforumet. Funderar du på att anmäla ett inlägg? Tveka inte! Gör det även om du är osäker. Det är vår sak att bedöma det, inte din.