Muppig bild från htpc till TV

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2008

Muppig bild från htpc till TV

Tjenare

Har stött på ett ganska drygt problem när jag kopplade htpc till tv:n. Det är så att ytterkanterna av bilden inte syns på skärmen. Både datorn och tv:n kör
1920*1080 så jag tycker det borde synas.

Nån som vet eller kan gissa hur man löser detta? Kanske är en riktig newbie-fråga men jag fattar inte vad jag ska göra :S

Tack på förhand
/Johan

Edit: Det var visst väldigt enkelt att lösa. Bara att gå in på AMD vision engine och ändra skalningsalternativen. Jag som var seg

Chassi: Antec 1200 MoBo: Asus P6T Deluxe CPU: i7 920 @3,6 GHz GPU: Gigabyte gtx 580 OC @855 MHz
RAM: Corsair Vengeance 12 GB PSU: Corsair 750 W SSD: Plextor M3 Pro 120 GB Ljudkort: Creative Fatality Game

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Mar 2011

Klonar du bilden?
Vilket grafikkort har du, har du senaste drivarna till det?
Antar att du sänder signalen via HDMI?
Körs signalen via en reciever, eller direkt till TV:n?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2008
Skrivet av PirateKensai:

Klonar du bilden?
Vilket grafikkort har du, har du senaste drivarna till det?
Antar att du sänder signalen via HDMI?
Körs signalen via en reciever, eller direkt till TV:n?

Kör hdmi från moderkortet direkt till tv:ns hdmi-ingång. Det är ett Asus F1A75I-deluxe med en AMD A8-3850 processor så inget extra grafikkort används.
Kan se om jag hittar några andra drivrutiner.

/Johan

Chassi: Antec 1200 MoBo: Asus P6T Deluxe CPU: i7 920 @3,6 GHz GPU: Gigabyte gtx 580 OC @855 MHz
RAM: Corsair Vengeance 12 GB PSU: Corsair 750 W SSD: Plextor M3 Pro 120 GB Ljudkort: Creative Fatality Game

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Uppsala
Registrerad
Okt 2008

Löst sig - se översta inlägget

/Johan

Chassi: Antec 1200 MoBo: Asus P6T Deluxe CPU: i7 920 @3,6 GHz GPU: Gigabyte gtx 580 OC @855 MHz
RAM: Corsair Vengeance 12 GB PSU: Corsair 750 W SSD: Plextor M3 Pro 120 GB Ljudkort: Creative Fatality Game