Permalänk
Medlem

Cooler Master Cosmos 2

Tänkte bara höra efter med swec panelen om det finns nån mer än jag (troligen;) ) som väntar med spänning på att detta chassi ska släppas?
Enligt CM´s egna forum http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=5&t=15211&st=0&... så har dom ännu inte släppt nåt releasedatum, men hösten är det ju sagt. Förhoppningsvis får vi kanske se det här i sverige slutet av november början av december då lanseringen från andra sidan atlanten oftast låter oss vänta lite. Sitter själv på ett Cosmos S med den omtalade touchpanelen vilket jag är glad att dom skrotat...speciellt då jag inte får min att funka till 100%. Är det nån mer än jag som tänker ge sig själv en liten tidig julklapp om plånboken håller ;)? Kommer slänga iväg en förhandsbokning så fort det går, hoppas bara att dom tar bladet från munnen snart och ger oss ett datum snart. Så lite tankar och reflektioner om chassit från folket kanske? Nån mer som tänker införskaffa chassit när det kommer? Debattera och diskutera på.
Relaterade trådar http://www.sweclockers.com/nyhet/14239-cooler-master-cosmos-i... http://www.maximumpc.com/article/features/dream_machine_2011_...

Permalänk
Medlem

Lyfter tråden

Permalänk
Medlem

bump

Permalänk
Medlem

Vad kommer den kosta?

Permalänk
Hedersmedlem

*tråd låst*

pga regelbrott enligt paragraf § 4 Bumpning