Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Sep 2011

Dator till TV

TV:

http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/lcd_led-och-plasma-tv/...

Grafikkort på dator:

http://www.inet.se/artikel/5409113/gigabyte-geforce-gtx-580-1...

På grafikkortet finns det en miniHDMI ingång. På TVn finns det en vanlig HDMI-ingång. Jag har köpt en 10m HDMI-kabel samt en miniHDMI adapter och har kopplat in allt nu. Via datorn så ser jag TVns namn, men jag kan inte se något på TVn. Rätt kanal är på, jag har även pillat runt med inställningar på datorn ett tag utan att lyckas. På TVn står det bara "HDMI1" och är svart.

Vad kan problemet vara?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Lidköping
Registrerad
Feb 2011
Skrivet av ruffneck08:

TV:

http://www.netonnet.se/art/tv-och-bild/lcd_led-och-plasma-tv/...

Grafikkort på dator:

http://www.inet.se/artikel/5409113/gigabyte-geforce-gtx-580-1...

På grafikkortet finns det en miniHDMI ingång. På TVn finns det en vanlig HDMI-ingång. Jag har köpt en 10m HDMI-kabel samt en miniHDMI adapter och har kopplat in allt nu. Via datorn så ser jag TVns namn, men jag kan inte se något på TVn. Rätt kanal är på, jag har även pillat runt med inställningar på datorn ett tag utan att lyckas. På TVn står det bara "HDMI1" och är svart.

Vad kan problemet vara?

Har du provat att byta DVI-port till datorskärmen? Vet inte hur Nvidia gör, men på ATI så är ena DVIn och HDMIn samma kontakt internt och då fick inte jag bild på min TV heller, när jag flyttade datorn till DVI nummer två så funkade HDMI till TVn samtidigt.

Shadows never sleep...
* Pegasos, 1GHz G4, Radeon 9200SE, MorphOS (Amiga compatible)
* PC1 - Spel: i5-4590, ASUS H81I-Plus, 16GB DDR3, Bitfenix Phenom, Sapphire HD7870XT
*PC2 - Film: AMD A10-5800k Trinity, Asrock m-ITX, SUGO SG02, Samsung EVO 850 250GB SSD