Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jan 2009

SSD problem!

Jag köpte en corsair force 3 120Gb idag, när jag kopplat in den så kan jag se den i bios men jag kan inte se den i Den här datorn eller under ominstallationen av Win 7. Jag är helt grön när det kommer till SSD så jag hoppas att det bara är något enkelt jag har glömt! Snälla hjälp!

Mvh Jacob

Edit: Kör win 7 32-bit

Dator 1: |Intel i7-3939K | Noctua NH-U12P | Asus P9X79 | ATI 6950 | 16Gb DDR3 | 2 TB HDD | Corsair HX 650W |Fractal Design Define R3| Dator 2: Phenom 9550@2,6Ghz | Gigabyte GA-MA790X-UD3P| ATI 3870 | 4GB DDR2 | 500GB HDD | Seasonic 600W | Cooler Master Elite 333 Bärbar: Acer eee 1000HE Kamera: Nikon D90
http://www.sweclockers.com/galleri/5337-hylla-bli-skrivbord

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
Bredvid Ljusnan
Registrerad
Sep 2011

Finns den i diskhanteraren?

RIKTIGT KÄNNER AV KUNSLAPSFLÖDET HÄRINNE......... TAR MIG MED STORM CORE I5. RADEON 6950. VENGEANCE. H 60. ASUS P67. INTEL SSD. RAPTOR'S. HAF X!

Trädvy Permalänk
Avstängd
Plats
SE
Registrerad
Dec 2011

Is it the frist drive on the board? connected to the first sata6 socket?

do you have the latest board and ssd bios?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Bollebygd
Registrerad
Jan 2008

Måste väl ge den en bokstav i diskhanteraren först?

Chassi:FD Define S Moderkort:GB Z270 Gaming K3 CPU:i7 7700K Kylare:Noctua NH-D14 Nätagg:EVGA G2 650W RAM:Ballistix Sport DDR4 16GB GPU:Gigabyte 1050ti SSD:Intel 600P M.2 256GB Tangentbord:Func KB-460 MX Brown Mus:Steelseries Sensei Raw Ljud:M-Audio AV40 MK2
OS:Win10 Pro Mobil:iPhone 7+