belysning på g19 har lagt av, vad är felet?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sundsvall
Registrerad
Jul 2011

belysning på g19 har lagt av, vad är felet?

Tjena!
Igår satt jag upp länge på natten och spelade som vanligt och allting fungerade som de skulle men idag när jag startar datorn så startar inte belysningen på mitt g19 tangentbord, vad är felet?:s

CPU: Intel core i5 3570k 4,6 MHz | MODERKORT:Asus maximus v formula| GPU: XFX Radeon HD 6870 1GB edition - Sapphire Radeon HD 6870 1GB | PSU: corsair AX850 80+ | CHASSI: cooler master II| RAM: corsair xms3 12GB | OS: Windows 7 64 bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Höganäs
Registrerad
Jul 2011

Har du provat att rycka ut usb'n och sätta i den igen? Jag hade ganska mycket problem med mitt g19 då jag körde med det.
Funkar det inte att dra ut och sätta i usb'n igen så prova att installera om med nya program och drivisar från logitechs hemsida.

Corsair 650D | ASUS Corsshair V Formula | AMD FX-8150 "Bulldozer" @ 4,0 GHz | Corsair H100 + 4 Corsair SP High Performance 120mm | MSI GTX 580 Lightning extreme Twin Frozr III | 8GB Corsair Dominator 1600MHz | Corsair AX 850W | Corsair Force 3 series 120gb | 2x OCZ - Agility 3 12gb | Benq G2750 | Benq G2420HD | Corsair K90 | Mionix Naos 5000

CITERA FÖR SVAR!!!

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Asmundtorp
Registrerad
Maj 2006

som sagt ta ut usb'n och vänta typ 20 sekunder och sätt sen in den igen ,altenativt en annan usb port så den läser om drivisarna . fungerar för min Steelseries Cataclysm mus

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Rättvik
Registrerad
Sep 2011
Skrivet av söderström123:

Tjena!
Igår satt jag upp länge på natten och spelade som vanligt och allting fungerade som de skulle men idag när jag startar datorn så startar inte belysningen på mitt g19 tangentbord, vad är felet?:s

hade samma problem , fast med mitt gamla g15, bara öppna bordet, och rycka ur all och i med det igen, fungerar då nu,
Titta på drivisarna som de säger å.

| 2600k | Z77 Asrock Extreme4-M | 16GB @ 2133 MHz Corsair | EVGA 980 SC |
| Be quiet! L8 630W | R3-chassi | Samsung+OCZ SSD | 2TB Lagring | OS Win7 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Jun 2010

Kolla också om du har några uppdateringar till drivrutinerna att ladda ner, jag hade de idag när jag sökte...

Stationär: Chassi: InWin 805 Black PSU: EVGA Supernova 850W MoBo: ASUS Sabertooth Z170 S CPU: Intel i7-6700k Skylake GPU: ASUS GTX 1070 Strix SSD: Samsung 840 EVO 500gb Skärm: Dell UltraSharp U3415W
Server: HP DataVault X311 3TB
Mobil: Google Nexus 6p Laptop: Asus Zenbook UX301

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sundsvall
Registrerad
Jul 2011

har testat att dra ut usb och och de funkade inte även om jag bytte port och jag har testat med att installera om skiten men de funkade heller inte,

CPU: Intel core i5 3570k 4,6 MHz | MODERKORT:Asus maximus v formula| GPU: XFX Radeon HD 6870 1GB edition - Sapphire Radeon HD 6870 1GB | PSU: corsair AX850 80+ | CHASSI: cooler master II| RAM: corsair xms3 12GB | OS: Windows 7 64 bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sundsvall
Registrerad
Jul 2011

när jag byter port så lyser tangenterna men sen när drivrutinerna har installerats klart så försvinner färgen igen..
förlåt för dubbelpost

CPU: Intel core i5 3570k 4,6 MHz | MODERKORT:Asus maximus v formula| GPU: XFX Radeon HD 6870 1GB edition - Sapphire Radeon HD 6870 1GB | PSU: corsair AX850 80+ | CHASSI: cooler master II| RAM: corsair xms3 12GB | OS: Windows 7 64 bit

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
127.0.0.1
Registrerad
Sep 2003

Inte för att jag har något sådant, men det låter ju som att det har sparats något i registret som säger att belysningen skall vara av, dvs när drivrutinerna är installerade... Ingen knapp för att aktivera belysning?

1: Intel i7-3930K | 32GB Corsair Dominator GT | Asus Rampage IV Extreme x79 | 2 x 1080 GameRock Premium 8GB | 2 x Samsung Pro 840 512GB | Corsair AX1200i | BenQ XL2411 24" / W1070 135" | Bose QC25 | Windows 10 Pro x64 | HTC Vive |
2: Intel Core i7-4700HQ | 32GB RAM | Intel HM87 Express | GTX 780M | 17" | Windows 10 x64 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Don
Registrerad
Aug 2010

Vad händer när du startar G19's mjukvara (där man gör alla inställningar), kan du ändra ljuset där?

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
sundsvall
Registrerad
Jul 2011

ljuset och lcd-skärmen är helt dött så jag bestämde mig för att skicka ner de till komplett så får dem kolla på de

CPU: Intel core i5 3570k 4,6 MHz | MODERKORT:Asus maximus v formula| GPU: XFX Radeon HD 6870 1GB edition - Sapphire Radeon HD 6870 1GB | PSU: corsair AX850 80+ | CHASSI: cooler master II| RAM: corsair xms3 12GB | OS: Windows 7 64 bit