Error i Sc2 samt WoW.

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2004

Error i Sc2 samt WoW.

Hej.

Ber om ursäkt om tråden hamnade fel.

Har fått ett helt oväntat error i både WoW och Sc2 när jag försöker starta dom. Kommer inte in i spelen överhuvudtaget. Har inte ändrat någon maskinvara senaste veckan. I WoW verkar det vara ett ganska vanligt error, 132 någonting. Har googlat och försökt åtgärda olika saker som folk säger kan skapa det här felet. Har spelat båda lite smått senaste veckan och det har inte varit några problem alls då. Andra spel fungerar fortfarande bra.

Båda felmeddelandena pratar om "0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION)"

Jag har
..raderat alla temporära filer i wow-mappen.
..raderat alla addons.
..uppdaterat alla drivrutiner på datorn, samt nyaste nvidia grafikdrivers.
..testat kör repair-verktyget på wow.
..installerat om hela spelet.
..kört prime95 samt memtest, båda går stabilt.
..kört HDtune på min ssd och den hittar inga fel.

Inget av det ovan har hjälpt.

Har någon en aning om vad det kan vara för fel?
Här är två bilder på felmeddelandena.

- Corsair Obsidian 800D - Corsair AX 1200W - Asus Maximus Extreme-Z - SandyBridge 2600K - Asus GTX 580 SLI - 2x8Gb RAM - Intel 510 250GB - 3x 2GB WD Caviar Black - Dell U3011 -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004

Enligt min erfarenhet har #132 alltid varit pga en server-klient mismatch.
Dvs korrupta filer, fel version eller liknande.

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2004
Skrivet av yorii:

Enligt min erfarenhet har #132 alltid varit pga en server-klient mismatch.
Dvs korrupta filer, fel version eller liknande.

Okej, och hur tycker du jag ska lösa det?

- Corsair Obsidian 800D - Corsair AX 1200W - Asus Maximus Extreme-Z - SandyBridge 2600K - Asus GTX 580 SLI - 2x8Gb RAM - Intel 510 250GB - 3x 2GB WD Caviar Black - Dell U3011 -

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Stockholm
Registrerad
Feb 2004
Skrivet av Husmus:

Okej, och hur tycker du jag ska lösa det?

Ptja...

Skrivet av Husmus:

..installerat om hela spelet.

Det där hade varit mitt förslag, men du verkar redan ha gjort allt...
Du får nog försöka kontakta Blizzards support.

PC:

| i5 2500K @4.8GHz + Corsair H70 + 2x Scythe GT 1450rpm |
| ASUS P8P67 Pro B3 | 2x GTX580 3GB SLI @900/1800/2004 |
|2x 4GB Corsair Dominator GT @2133MHz | Corsair AX1200 |
| CM HAF 932 | Dell U2711 | 120GB Corsair Force 3 |

Trädvy Permalänk
Medlem
Registrerad
Feb 2004

Tänk att det löste sig. Misstänker att det var någon keylogger eller virus som bråkade.

Lösningen för mig var rkill och combofix nånting, aldrig varit i kontakt med tidigare men det verkar vara något mirakelpiller för datorn.
Här är länken som rädda mig.
http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2151761068

Får hoppas någon mer kan få hjälp genom den här tråden nu. Typiskt att sånt här ska ske när man är hemma, sjuk och vill gamea!

- Corsair Obsidian 800D - Corsair AX 1200W - Asus Maximus Extreme-Z - SandyBridge 2600K - Asus GTX 580 SLI - 2x8Gb RAM - Intel 510 250GB - 3x 2GB WD Caviar Black - Dell U3011 -