Testa speltangentbord och spelmus i butik?

Permalänk
Medlem

Testa speltangentbord och spelmus i butik?

Funderar på nytt mekaniskt tangentbord främst avsett för spel, samt en mus som inte är lika stor och "klumpig" som min gamla MX518. Efter att ha brusat genom recension efter recension av flertalet tangentbord och möss har jag kommit fram till att jag nog måste testa innan jag köper, åtminstone knappa/känna lite på dem.

Finns det någon butik eller liknande i stockholmstrakten som låter en känna på t ex Steelseries 6Gv2, Qpad MK-50 osv. innan man köper?

Som vanligt tacksam för svar

Permalänk
Medlem

Alla vettiga återförsäljare (framför allt mindre verksamheter, till min erfarenhet) brukar inte ha några problem alls med att plocka fram varor ur förpackningar för demo, om dom inte har demo-ex redan ute i butik.

Permalänk
Medlem

Jag tror mediamakt brukar ha mycket visnings ex, men sen om det just har de modellerna kan jag inte svara på. Sj sitter jag på et steelseries 6g v2, gillar det skarp, gick från g15. Så gissar att det var rätt likt ditt byte.

Permalänk
Medlem

Tack för svaren. Frågan är bara vem som har tillräckligt många olika modeller jag kan prova...

@imo: Hur visste du att det är ett G15 jag har nu? Det börjar ge upp och känns lite trögt, samt är alldeles för flashigt för min nuvarande smak. Hoppas även att ett 6Gv2 eller liknande är smidigare att skriva på, men det kanske jag fått om bakfoten.

Permalänk
Medlem

Jag har blivit rätt sugen på att skaffa ett mekaniskt tangentbord då jag ändå måste köpa ett nytt, men är osäker på vilken typ av cherry mx-brytare jag vill ha.
Jag provade den blåa varianten på mediamarkt i gallerian men har inte hittat någonstans att testa de andra typerna (främst brun som intresserar mig).

Någon som kan tipsa om butiker kring Stockholm med demoex?

Permalänk
Medlem

Elgiganten på Kungsgatan hade några demoex när jag var där sist, men det var flera månader sedan iofs.

Visa signatur

För övrigt anser jag att tobak ska förbjudas.

Permalänk
Medlem

När jag tittar runt lite så verkar det svårt att hitta tangentbord med bruna brytare, bortsett från specialutgåvor eller tillverkare som inte finns på den svenska marknaden.
Den blå varianten kändes visserligen trevlig, men risken är att jag börjar störa mig på klickandet.

Vad tror ni, finns det något ställe där man kan få känna på t.ex. zowie celeritas?