Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006

Riktigt konstigt "pip" på skype?

Hejsan.

Jag sitter nu med en ny dator och installerade nyss skype. Nu säger dock mina vänner att jag piper som rena f*n och detta beror troligtvis på mitt headset.
Jag körde dock nyss skype på laptopen med precis samma headset utan detta pip.

Nu skulle jag gärna veta ifall ni någon gång hört om något liknande och någon lösning på problemet.

Citera helst

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Falun
Registrerad
Jan 2009

Hade en kompis som var likadant för, tror det var fel på hans ljudkort eller dylikt.

Citera för snabbare svar!
Intel Core i5 760 @ 2.8 GHz + Scythe Ninja 2 Rev. B - Gigabyte P55A-UD3 - Corsair Dominator 4GB @ 1600 MHz - MSI 560Ti Twin Frozr II @ 950/1900/4200 - 80GB Intel SSD G2 - Samsung F3 1TB - Fractal Design R3 Titanium - Corsair 520W Modulärt - Dell UltraSharp 24" U2412M - Steelseries 6gv2 - Zowie FK1 - Infensus OP

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Nykarleby, Finland
Registrerad
Jan 2006

Låter faktiskt troligt. Inte kul!

EDIT: Fixade det genom ny drivrutin och lite inställningar

Acer Predator G3-605 - I7 4790 - 16GB DDR3 - 256+1TB - GTX 970 4GB - Logitech G402 Hyperion Fury - BenQ GL2320HDB - BenQ GL2460 - Viewsonic VX2370SMH - Das Keyboard Model S Brown - Audio-Technica AT-2020
Youtube