Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2011

Enhet funkar med alla OS utom w7

Jag har en webbkamera som är lite äldre men funkar. Jag testade den först i en windows xp dator. Den funkade utmärkt där. Körde sedan in den i en Windows 7 dator där den inte kunde finna någon drivrutin. testade den igen fast i en annan, funkade inte heller där. Testade den sen i en windows 8 preview dator och där funkade den utmärkt igen.
Jag laddade ner drivrutinerna till kameran från logitechs hemsida. Men dessa kunde inte hitta webbkameran.

Någon som vet vad man kan göra för att den ska fungera? Det är en logitech quickcam express. M/N: V-UAP41

[CENTER]Hell awaits you

[/CENTER]

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2011

Att tillägga: Den hittar kameran i båda datorerna med windows 7 när den kör en automatisk sökning på logitechs hemsida.

[CENTER]Hell awaits you

[/CENTER]

Trädvy Permalänk
Rekordmedlem
Plats
Salstad
Registrerad
Feb 2009

Det är inte ett problem med 32 vs 64 bit os ?

Ryzen 5 2400G, Asus ROG STRIX B350-F Gaming, 500GB Samsung 970EVO NVMe M.2 och en väldig massa masslagring. Seasonic Focus+ Gold 650W, Antec P 180 med Schyte o Sharkoon fläktar via en t-balancer, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K
Främre ljudkanalerna återges via Behringer DCX2496, högtalare Truth B3031A, Truth B2092A Har också Oscilloskop, mätmikrofon och en Colorimeter.

Trädvy Permalänk
Medlem
Plats
Skåne
Registrerad
Aug 2011
Skrivet av mrqaffe:

Det är inte ett problem med 32 vs 64 bit os ?

Detta har jag inte tänkt på. Får testa det då och se. Eftersom båda datorerna med windows 7 kör 64-bit och alla andra 32-bit så e det troligtast detta

[CENTER]Hell awaits you

[/CENTER]