Bygga ett lite annorlunda playseat till G27, tips och frågor

Permalänk

Bygga ett lite annorlunda playseat till G27, tips och frågor

Tja:

Jag har tänkt att bygga ett playseat till min G27 som projektarbete meningen med detta playseat är att det ska vara bekvämt snyggt och även ha ett annat syfte, nämligen att kyla ner ratten. Jag är en nörd när det gäller bilspel. Jag sitter och kör långa race i timmar på rFactor och GT5 vilket gör att min kära ratt blir oerhört varm (typ usel passiv kylning i den) så jag ska bygga in rattens bakre del i en låda och sätta in några fläckar till den som jag kopplar till ett gammalt nätagg.

Jag ska även göra en instrumentbräda men usb- och ljudutgångar på då jag gillar att löda. På denna skulle jag vilja ha en fläcktkontroller med lcd-skärm så jag kan styra fläckarna (mest en kul grej) men är en sådan beroende av ett moderkort?

Har ni några andra idéer, tankar eller kritik så skriv det gärna. Jag har ambition och kommer lägga ner mer tid än det är meningen på det.

Visa signatur

Intel core i7 6700K, Powercolor Radeon RX 5700 XT 8GB Red Devil, ASUS Z170i Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 2666MHz 16GB, OCZ Trion 100 240GB, Samsung SSD EVO Basic 840-Series 250GB, Fractal Design Define Nano S, Be Quiet Pure Rock, Corsair SF 600, Windows 10 Pro N 64-bits